04/01/202215:16

Δήμος Πύργου: Προσφορά αντισηπτικών στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. Πύργου

Δήμος Πύργου

Προσφορά αντισηπτικών στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. Πύργου

 

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του covid-19 ο Δήμος Πύργου προσέφερε ποσότητα αντισηπτικών στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνίας στον Πύργο, με την παράδοση να γίνεται την Τρίτη (4/1) από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Αντρέα Βγενόπουλο και τον αντιδήμαρχο Δ/κών υπηρεσιών, Παιδείας και Εθελοντισμού.

Εκπροσωπώντας το Δήμο Πύργου, επισκέφτηκαν τη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. και συναντήθηκαν με τον διοικητή κ. Ιωάννη Μπλούνα, όπου και παρέδωσαν τα αντισηπτικά, σε μια κίνηση ενίσχυσης με τον τρόπο αυτό, του σχετικού μέτρου ασφάλειας σε όλα τα στελέχη κι όλο το προσωπικό της μονάδας (κάθε ιδιότητας και βαθμίδας).

Όπως επεσήμανε σχετικά ο Α. Βγενόπουλος: «Είναι πλήρως γνωστή η θέση μας ως Δήμος Πύργου, τόσο διά λόγων όσο κυρίως διά πράξεων, ότι η προσπάθεια να μεταδώσουμε το μήνυμα της ασφάλειας ώστε να βγούμε όλοι νικητές απ’ αυτή τη μάχη, είναι διαρκής, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. «Μένουμε ασφαλείς – προστατεύουμε τους γύρω μας» είναι το πάγιο κεντρικό νόημα».

«Η διαρκής προσπάθεια να μεταδίδουμε το κάλεσμα της ασφάλειας θα συνεχιστεί με κάθε εφικτό τρόπο. Παρά τις ιδιαιτερότητες και τις μεγάλες δυσκολίες που συνεχίζουμε να βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κάνουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο και περισσότερο μπορούμε», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Δ/κών υπηρεσιών, Παιδείας και Εθελοντισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα