10/01/202213:10

Παρέμβαση Αυγερινοπούλου στο Υπουργείο Εργασίας για το έκτακτο βοήθημα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους- Έως τις 20 Ιανουαρίου η δυνατότητα υποβολής ενστάσεως

Παρέμβαση Αυγερινοπούλου στο Υπουργείο Εργασίας για το έκτακτο βοήθημα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους
Έως τις 20 Ιανουαρίου η δυνατότητα υποβολής ενστάσεως

Με το Γραφείο του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Χατζηδάκη, επικοινώνησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, την αμέσως επόμενη ημέρα από την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των 250 ευρώ στους συνταξιούχους και μετέφερε το αίτημα των συμπολιτών της να επανεξεταστεί η ορθή καταβολή, καθώς αρκετοί δικαιούχοι που πληρούσαν τις προϋποθέσεις δεν έλαβαν το επίδομα.
Πράγματι, το Υπουργείο και η Διοίκηση του ΕΦΚΑ επέδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και έως τις 20 Ιανουαρίου οι δικαιούχοι που πληρούν τις προϋποθέσεις έχουν τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεως μέσω e-mail. Υπενθυμίζεται ότι το ατομικό εισοδηματικό κριτήριο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 7.200€, ενώ η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ.
Όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν το επίδομα μπορούν να υποβάλλουν ένσταση στέλνοντας e-mail στο [email protected] όπου θα αναγράφουν:
• Το ονοματεπώνυμο
• Τον ΑΦΜ
• Τον ΑΜΚΑ τους

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα