10/01/202213:54

Δήμος Πύργου: Ξεκίνησε η διανομή self test στα σχολεία

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Ξεκίνησε η διανομή self test στα σχολεία

 

Τις ελλείψεις self test σε σχολικές μονάδες του δήμου καλύπτει από το πρωί της Δευτέρας (10/1) ο Δήμος Πύργου. Όπως είχε προαναγγείλει ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, κατόπιν επικοινωνίας με την ΚΕΔΕ και σε συνεννόηση με τους προέδρους των σχολικών επιτροπών, συγκεντρώθηκαν όλες οι ελλείψεις των σχολικών μονάδων και με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού ξεκίνησε η διανομή των αυτοδιαγνωστικών τεστ για την κάλυψη των αναγκών της μαθητικής κοινότητας.

Από τα πρώτα σχολεία που επισκέφτηκε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαρίνος Αχτύπης, ήταν το ΕΝΕΕΓΥΛ  Πύργου στον Αη Γιάννη όπου παρέδωσε στη διευθύντρια του σχολείου Μαρία Δρακοπούλου τα απαιτούμενα self tests.

Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαρίνος Αχτύπης, «Από νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε τη διανομή αυτοδιαγωνστικών τεστ ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων. Όλο το προηγούμενο διάστημα, κατόπιν διαρκών επαφών που είχε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό self test ώστε κανένας μαθητής να μην μείνει χωρίς τεστ. Θα συνεχίσουμε μέχρι να καλυφθούν όλες οι ανάγκες για όσο διάστημα χρειαστεί».

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα