16/01/202222:42

Ηλεία: «Έφυγε» από τη ζωή ο 44χρονος ιερέας Παναγιώτης Βγενόπουλος από τις Πεύκες Αρχαίας Ολυμπίας, λόγω επιπλοκών της υγείας του απο τον κορωνοιό – Θλίψη στην Ηλεία

Εφυγε απο τη ζωή νικημένος από επιπλοκές του κορωνοιού, μόλις στα 44 του χρόνια ο ιερέας Παναγιώτης Βγενόπουλος από τις Πεύκες (Βύλιζα) του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Ο ιερέας που είχε και άλλα υποκείμενα νοσήματα έχασε τη «μάχη» με την ασθένεια μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ ήταν ανεμβολίαστος και νοσηλεύτηκε στα Νοσοκομεία Πάτρας και Πύργου όπου και δυστυχώς κατέληξε σήμερα το μεσημέρι.

Μεταφέρθηκε καταρχάς στο Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου όμως δεν παρέμεινε για νοσηλεία και σήμερα που επιδεινώθηκε περεταίρω η κατάστασή του, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ, με βαριά συμπτώματα, στο  Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σκορπίζοντας την θλίψη στη σύζυγό του, αλλά και στα δύο τέκνα του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, στις 3:30 μ.μ. εκ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πευκών (Βύλιζας) Αρχαίας Ολυμπίας.

Από το iliaweb.gr θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα