23/01/202219:59

Γ’ Εθνική – ΑΣΣ Αμαλιάδας: Ηττήθηκε η Ηλειακή ομάδα με 64-48 εκτός έδρας απο την Καλαμάτα- Η ανακοίνωση της Ομάδας για την απώλεια του Αριστείδη Μπακόπουλου

Με νίκη μπήκε στο 2022 και η Καλαμάτα, η οποία -μετά την ήττα από τον Διαγόρα Ρόδου πριν μερικές εβδομάδες- κατάφερε να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας πολύ εύκολα τον ΑΣΣ Αμαλιάδας με 64-48.
Τα δεκάλεπτα: 22-11, 37-22, 50-34, 64-48.
Καλαμάτα (Νώντας) : Χατζηαγγελλου, Μπούσι, Πετρίδης, Πολίτης 5, Σαλάι 15(3), Περρωτής 3, Πέζος 7(1), Παναγόπουλος, Φραγγέας, Νάκης 25, Μπάκας 9.
Αμαλιάδα (Νιπεργιαλης): Συνετός 15, Νοέας 16, Σώκος 1, Θεοδωρόπουλος, Μπουγάς, Πελιγκος 8(2), Δασκαλόπουλος, Αγραπιδακης 6, Μπεκρης 2.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ
Η ανακοίνωση της Σφήκας Αμαλιάδας μετά τα άσχημα νέα για την απώλεια του Αριστείδη Μπακόπουλου αναφέρει τα εξής: «Δυστυχώς για την οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ γενικά, αλλά και ειδικότερα για την γραμματέα μας Γιώτα Μπακοπούλου, αλλά και τον προπονητή μας Βασίλη Νιπεργιάλη, ο χαμός του Αριστείδη Μπακόπουλου είναι δυσαναπλήρωτο κενό.
Ο Αριστείδης Μπακόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας τόσο ηθικά και νομικά, όσο και υλικά. Η απώλειά του μας συγκλόνισε όλους, όσο και αν ξέραμε ότι η μάχη του ήταν άνιση. Ακόμα και σε αυτή τη μάχη εξάντλησε όλα τα όρια του χρόνου και έκανε τους γιατρούς πραγματικά να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τις αντοχές του και για την ψυχολογία του.
Το Δ.Σ έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:
1) Να παραστεί στην κηδεία του το απόγευμα της Δευτέρας.
2) Να καταθέσει ποσό υπέρ του Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
3) Στο επόμενο εντός έδρας αγώνα να αγωνιστεί με πένθος στην φανέλα.».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα