Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari | YouGov για την επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των Ελλήνων μετά από δύο χρόνια πανδημίας

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ίδια κατάσταση ως προς τα οικονομικά τους, αλλά σχεδόν δύο στους πέντε δηλώνουν χειρότερη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari | YouGov.

Πάντως η πλειονότητα όσων κατάφεραν να βελτιώσουν τα οικονομικά τους σε σχέση με δύο χρόνια πριν είναι γιατί μείωσαν τα έξοδά τους.

Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus BariΣυγκεκριμένα, μετά από δύο χρόνια συνθηκών πανδημίας, διαπιστώνεται ότι:

– Οι τρεις στους πέντε δηλώνουν τα επαγγελματικά τους στην ίδια κατάσταση, ο ένας στους τέσσερις σε χειρότερη, και ένα 14% σε καλύτερη.

Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari– Η εικόνα αυτή είναι οριακά καλύτερη σε σχέση με ένα χρόνο πριν, καθώς φαίνεται πως οι αρχικά πληγείσες επαγγελματικές ομάδες κατάφεραν να ξεπεράσουν σε κάποιο βαθμό τις δυσκολίες και να βρουν νέες διεξόδους.

Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari– Ως προς τα οικονομικά, ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ίδια κατάσταση σε σύγκριση με την προ-πανδημίας εποχή, ενώ μια σημαντική αναλογία (38%) αναφέρουν πως τα οικονομικά τους είναι χειρότερα σήμερα έναντι του 2020.

Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari– Η δημογραφική ομάδα με τον μεγαλύτερο βαθμό οικονομικής απώλειας μέσα στα τελευταία δύο χρόνια είναι το ηλικιακό γκρουπ 45-54 χρόνων.

Μετά απο 2 χρόνια Πανδημίας: Χειροτέρεψαν τα οικονομικά για 4 στους 10 Έλληνες – Οι μεγάλοι χαμένοι- Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας της Focus Bari

Ακολουθήστε τονot.gr

ΣχετικάΆρθρα

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.