04/02/202213:09

Δήμος Πύργου: Συνάντηση αντιδημάρχου Παιδείας και Αλληλεγγύης με την πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα» Μαρία Τρυφωνίδη

Δήμος Πύργου: Συνάντηση αντιδημάρχου Παιδείας και Αλληλεγγύης με την πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα» Μαρία Τρυφωνίδη

Γίνεται η αρχή για μια ευρύτερη συνεργασία

Με την πρόεδρο του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», Μαρία Τρυφωνίδη συναντήθηκε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης.

Η συνάντηση, με αφορμή και την συμπλήρωση των 40 ετών από την σύσταση του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι της Φλόγας». Εκεί όπου φιλοξενούνται παιδιά από την επαρχία που αγωνίζονται ενάντια στην επίθεση του καρκίνου.

Ο αντιδήμαρχος είχε την ευκαιρία για μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την κ. Τρυφωνίδη, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης μελλοντικής συνεργασίας, με απώτερο στόχο την ίδρυση παραρτήματος του συλλόγου και στον Πύργο. Μια συνεργασία που προγραμματίζεται να «σφραγιστεί» το καλοκαίρι με μια μεγάλη εκδήλωση, οι λεπτομέρειες της οποίας θα οργανωθούν και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Επίσης της πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο από τον Δήμο Πύργου για την σημαντική προσφορά και το έργο της.

Ο αντιδήμαρχος μετέφερε στην πρόεδρο της «Φλόγας» τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, και ενημέρωσε την κ. Τρυφωνίδη για όλες τις δράσεις που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης και θεραπείας κατά του παιδικού καρκίνου.

Στο «σπίτι της Φλόγας» ο  αντιδήμαρχος είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει την μητέρα της μικρής Διονυσίας Ροδοπούλου, Μάντω Ανδριόλα. Της 4χρονης μαχήτριας, για την οποία ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού είχε διοργανώσει τον περασμένο Δεκέμβριο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την θεραπείας της.
Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλα τα παιδιά που βιώνουν τη θαλπωρή του «σπιτιού» καθώς ο αντιδήμαρχος μοίρασε δώρα από το Γραφείο Εθελοντισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα