06/02/202215:17

Κάθετη στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο απο Χρήστο Γαβρά και Περικλή Πατσούρη- Μια συνάντηση στην Αμαλιάδα με ιδιαίτερο πολιτικό μήνυμα!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΔΑΣ

Μια συνάντηση στην Αμαλιάδα
με ιδιαίτερο πολιτικό μήνυμα!

ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΑΒΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΤΣΟΥΡΗ

Συνάντηση που έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έγινε στο χώρο εστίασης του εξαίρετου επαγγελματία Νίκου Τσαγρή στην Αμαλιάδα!
Εκεί συναντήθηκαν ειδικότερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ηλείας Χρήστο Γαβρά, αλλά και τον τομεάρχη της ΝΔ Περικλή Πατσούρη.
Μάθαμε ότι συζητήθηκαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων ήταν και η δέσμευση για την στήριξη και συμπόρευση των δύο στελεχών στον αγώνα που δίνει ο Δημήτρης για το Δήμο Ήλιδας. Άλλωστε μεταξύ των τριών υπάρχει προσωπική και διαχρονική φιλία κάτι που κάνει ακόμη πιο ισχυρή και αταλάντευτη την συγκεκριμένη απόφαση…


Ήδη ο Χρήστος Γαβράς έχει τοποθετηθεί και δημόσια με έγγραφη δήλωσή του για το πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου ξεκαθαρίζοντας την στήριξη προς τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ενώ και ο δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης και τομεάρχης της ΝΔ είναι γνωστό πλέον ότι έχει αναλάβει καθήκοντα στον τομέα επικοινωνίας της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».


Όπως έλεγαν μάλιστα τα δύο στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στην παρέα που προστέθηκε στο τραπέζι τους (και με παρόντα τον ιδιοκτήτη του χώρου κ. Τσαγρή) η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έχει την μέγιστη δυνατή αποδοχή γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να υπάρξει άλλη υποψηφιότητα από πρόσωπο της ΝΔ στην Ήλιδα. Η πολύχρονη προσφορά του Δημήτρη εξάλλου στην συγκεκριμένη πολιτική παράταξη δεν αμφισβητείται ουδόλως αντιθέτως εκτιμάται ως ιδιαίτερα έντονη και ουσιαστική

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα