08/02/202215:54

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο από τη νέα ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στην Ηλεία

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο από τη νέα ηγεσία του Π.Σ της Ηλείας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος και ο νέος Διοικητής της Π.Υ Πύργου Αντιπύραρχος Νίκος Σμαρνάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους σήμερα, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους κατά τις Κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ.Γιαννόπουλο θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των δυο πλευρών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών σε κάθε εποχή, με το βάρος να πέφτει στη νέα αντιπυρική περίοδο, οπότε και – στατιστικά – καταγράφονται τα περισσότερα συμβάντα.

Τις ευχές του κ. Αντιπεριφερειάρχη για καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, ακολούθησε η δέσμευση, και από τις δυο πλευρές, για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί, στη διαχείριση σοβαρών συμβάντων κατά το παρελθόν και κυρίως κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

Μια συνεργασία που μετρά ήδη δυο χρόνια, δεδομένου του γεγονότος ότι, τόσο ο κ. Κωνσταντακόπουλος όσο και ο κ. Σμαρνάκης κατείχαν και μέχρι τώρα θέσεις ευθύνης (Διοικητής και Υποδιοικητής στην Π.Υ Πύργου αντίστοιχα) στο Π.Σ στην Ηλεία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα