09/02/202221:02

Δήμος Ηλιδας: Σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα με Υπουργούς για θέματα του Δήμου είχε ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης- Συμμετείχε και στη Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ

Σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα με Υπουργούς
για θέματα του Δήμου Ήλιδας είχε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Λυμπέρης
Συμμετείχε και στη Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ

Στην Αθήνα, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, είχε συναντήσεις και επικοινωνία εργασίας ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κυρία Μίνα Γκάγκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και με τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιο για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Άγγελο Συρίγο.

Επίσης ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, με τα εξής θέματα της Ημερήσιας διάταξης:
1. Ενημέρωση Προέδρου.
2. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΙΤΑ – ΚΕΔΕ με τίτλο: «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τον εντοπισμό, ευαισθητοποίηση για συμμετοχή και υποστήριξη των νέων ηλικίας 18-25 ετών στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Εγγύηση για την Νεολαία» και ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή Παρακολούθησης αυτής.
Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
κ. Η. Αποστολόπουλος, Πρόεδρος ΙΤΑ – Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη πιθανή κατάργηση της βεβαίωσης Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για μεταβιβάσεις ακινήτων.
Εισηγητής: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας δήλωσης τετραγωνικών.
Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
κ. Γ. Τσιάμης, Πρόεδρος Επιτροπής Ορ. & Ηλ. Διακυβέρνησης
5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Επίσης αποφασίστηκε και η συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία θα παρίσταται και ο κ. Λυμπέρης, τη Δευτέρα το πρωί 14 Φεβρουαρίου 2022 με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα