22/02/202220:12

Ηλεία: Επίθεση Χρ. Σπίρτζη στην Κυβέρνηση κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό (photos)

Από την πρώτη ημέρα της περιοδείας του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό Ηλείας. Τους τελευταίους 30 μήνες, τα έργα έχουν παγώσει και τα προβλήματα στις υποδομές του νομού έχουν διογκωθεί ενώ και στην Ηλεία υπάρχει υποστελέχωση στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας.

Eπίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε από την Ηλεία όπου βρίσκεται σε διήμερη περιοδεία, ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για την “πιο καταστροφική κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο μετά την μεταπολίτευση”.

Την πρώτη μέρα της διήμερης περιοδείας του στο Νομό, ο κ. Σπίρτζης συνοδευμένος από τον Βουλευτή Διονύση Καλαματιανό, τον Γραμματέα της ΝΕ. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Φλεβοτόμο, στελέχη και μέλη του κόμματος, επισκέφθηκε το Φράγμα του Πηνειού όπου και άκουσε τις ανησυχίες των κατοίκων για την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού πάρκου, βρέθηκε στο Γεράκι Αμαλιάδας, στο σημείο όπου είχαν σταματήσει τα έργα του αυτοκινητόδρομου της Πατρών Πύργου ενώ επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας στον Πύργο.

Ο κ. Σπίρτζης είχε συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο, το νέο πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νομού Ηλείας Γρηγόρη Κατσώλη καθώς και με εκπροσώπους της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα η αστυνομία στο νομό Ηλείας με τον Χρήστο Σπίρτζη να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάσταση στο νομό.

Το απόγευμα, συμμετείχε ως ο κεντρικός εισηγητής στην ανοιχτή συζήτηση- συνέλευση των μελών και φίλων της Ο.,Μ. Ήλιδας στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού Διαλόγου ενώ σήμερα η διήμερη περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην πυρόπληκτη Καυκωνία Ολυμπίας, στην αγορά της Αμαλιάδας όπου θα συζητήσει με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και πολίτες και τέλος στον ΤΟΕΒ Γαστούνης.

 

ΕικόναΕικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα