11/03/202211:28

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική Λεχαινών στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας

Συναυλία έδωσε το Σάββατο 5 Μαρτίου στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με αποκριάτικα τραγούδια, δίνοντας έναν γιορταστικό τόνο και διασκεδάζοντας πλήθος κόσμου που βρέθηκε στην Πλατεία παρά το ψιλόβροχο.

Η Φιλαρμονική ερμήνευσε τραγούδια των Abba  του Michael Jackson και άλλων καλλιτεχνών και έκλεισε με το τραγούδι του Πατρινού Καρναβαλιού που ενθουσίασε τους θεατές.

filarmoniki lexenon patra 2

Παραβρέθηκαν  μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάτρας κ. Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πάτρας Ήρα Ειρήνη Κουρή, Αντιπρόεδρος κ. Δημησιάνος και  ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας  Λουκάς Θάνος.

Μάλιστα ο Δήμαρχος δήλωσε εντυπωσιασμένος και ζήτησε να υπάρξει πιο στενή συνεργασία του Δήμου Πάτρας με την Φιλαρμονική Λεχαινών, πράγμα που ανοίγει το δρόμο για μελλοντικές εμφανίσεις της Φιλαρμονικής  στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πάτρα.

Το πρόγραμμα διήρκεσε 2 ώρες περίπου σε μια σχεδόν γεμάτη πλατεία  Γεωργίου.

filarmoniki lexenon patra 3

Η Φιλαρμονική Λεχαινών εμφανίστηκε με 50 μουσικούς στην Πάτρα και συνεχίζει την προετοιμασία της υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Ευρυσθένη Χατζηγιάννη.

Για τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις της που είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Λεχαινά, οι γιορτές εξόδου του Μεσολογγίου 16 και 17 Απριλίου, η λιτανεία του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή, διάφορες άλλες λιτανείες και η μεγάλη εμφάνιση στις 21 Μάϊου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

filarmoniki lexenon patra 4

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα