24/03/202220:00

Ανδρέας Νικολακόπουλος για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821: “Η παρακαταθήκη των προγόνων μας οδηγεί τα βήματά μας”

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

 

“Η παρακαταθήκη των προγόνων μας οδηγεί τα βήματά μας”

 

Οι αγώνες των προγόνων μας είναι η παρακαταθήκη του έθνους μας και το μήνυμα της επανάστασης του 1821 παραμένει επίκαιρο, μας εμπνέει και μας διδάσκει διαχρονικά.

Με πίστη στα ιδανικά και τις αρχές μας, ενωμένοι, αντιμετωπίζουμε κάθε σύγχρονη πρόκληση, εμπιστευόμαστε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και θωρακίζουμε την πατρίδα μας απέναντι σε κάθε απειλή.

Η λαμπρή ιστορία μας οδηγεί τα βήματά μας και αγωνιζόμαστε καθημερινά για την πρόοδο της χώρας μας. Οι πρόγονοί μας έδειξαν το δρόμο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, τα ύψιστα ιδανικά για κάθε έθνος, και αυτά συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας το ρόλο της χώρας μας σε όλους τους τομείς.

Ο φετινός εορτασμός είναι ιδιαίτερος για τους Έλληνες, καθώς το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στην δοκιμαζόμενη Ουκρανία, με την ευχή να πρυτανεύσει η λογική και να παύσουν γρήγορα οι εχθροπραξίες. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που επιθυμεί την ειρήνη μεταξύ των λαών και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να εισφέρει με όλες της τις δυνάμεις.

Η Παναγία μας, τον Ευαγγελισμό της οποίας γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, ημέρα- ορόσημο του ξεσηκωμού των Ελλήνων απέναντι στον τουρκικό ζυγό, να δώσει φώτιση σε όλο τον κόσμο.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα