27/04/202210:42

ΔΕΕΠ Ηλείας: Η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων για τους πυρόπληκτους, με μεγάλη ταχύτητα και σημαντικά ποσά!

ΔΕΕΠ ΗΛΕΙΑΣ: Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

 

Με μεγάλη ταχύτητα

και σημαντικά ποσά!

 

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΒΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΙΚΕΣ

ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

 

 

 

 

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνο έδωσε «απάντηση» στις αντιπολιτευτικές «κορώνες» που θέλησαν να κάνουν μικροπολιτική χρησιμοποιώντας αδίστακτα την αγωνία των πυρόπληκτων της Ολυμπίας, αλλά αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι στο θέμα αυτό λειτούργησε με υποδειγματικό, σταθερό και δίκαιο τρόπο!

 

Την δήλωση αυτή έκανε χθες ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ηλείας Χρήστος Γαβράς τονίζοντας ότι, με την προκαταβολή της αποζημίωσης για τις καταστροφές στις δενδρώδεις καλλιέργειες και κυρίως στις ελιές, θα ξεκινήσει ο ουσιαστικός κύκλος στήριξης και ανασυγκρότησης ο οποίος βέβαια, θα έχει συνέχεια με το σχέδιο για την Ολυμπία και την αναπτυξιακή της προοπτική…

 

Ο κ. Γαβράς μίλησε παράλληλα για την μεθοδικότητα αλλά και τον χρόνο των πρωτοβουλιών προσθέτοντας ακόμη και τα εξής: Μας κατηγορούν ότι  η κυβέρνηση άρχισε να καταβάλλει χρήματα στους δικαιούχους, λίγους μήνες μετά τις πυρκαγιές στον νομό μας.

 

«Ξεχνούν» όμως να αναφέρουν ότι είναι η μοναδική φορά μου μία κυβέρνηση σε παρόμοιες περιπτώσεις έδρασε σε χρόνο- ρεκόρ όταν στο παρελθόν χρειάζονται όχι μήνες αλλά και χρόνια για να δοθούν τέτοιες αποζημιώσεις!..

 

Όπως «ξεχνούν» επίσης να… αναγνωρίζουν ότι είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που μία κυβέρνηση πήρε την απόφαση τόσο μεγάλων ποσοστών χρηματοδοτήσεων για αποζημίωση ανά καμένο δέντρο. Και πραγματικά αν το πλαφόν του συνολικού ποσού ανά μονάδα συγκριθεί με αυτά που είχαν καταβληθεί μέχρι τώρα από προηγούμενες ζημιές πυρκαγιών τότε όλοι μας θα καταλάβουμε την σημαντική διαφορά…

 

Πέραν αυτών οφείλουμε να επισημάνουμε το διαρκές ενδιαφέρον του αρμοδίου Υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στους πυροπαθείς από την πρώτη στιγμή, επισκεπτόμενος σε τακτικά χρονικά διαστήματα τον Νομό μας.

 

Η αποτελεσματική συνεργασία του με την περιφέρεια, τους βουλευτές μας, την Αυτοδιοίκηση, τους αγροτικούς και δασικούς φορείς οδήγησε σε ένα συντονισμό δράσης που είχε θετική εξέλιξη.

 

Η Νέα Δημοκρατία με σοβαρότητα και ευθύνη προχωρά μπροστά, δείχνει εμπράκτως το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την κοινωνία μας και αφήνει πίσω της μίζερες, αποπροσανατολιστικές και πικρόχολες φωνές.

 

Οι πολίτες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται, εμπιστεύονται τον Κυριάκο  Μητσοτάκη σε όλα τα σημαντικά και κρίσιμα ζητήματα, κατέληξε στην δήλωσή του ο Χρήστος Γαβράς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα