27/04/202219:37

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΑΤ Ανδραβίδας παρέστη η Βουλευτής, Δ. Αυγερινοπούλου

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του ΚΕΑΤ Ανδραβίδας παρέστη η Βουλευτής, Δ. Αυγερινοπούλου

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), από το Διοικητή του ΚΕΑΤ, Σμήναρχο (Ι) Νικόλαο Κοκκώνη στον Σμήναρχο (Ι) Ματθαίο Κανουπάκη, παρέστη σήμερα η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Η τελετής παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Φασούλα, και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου. Κατά την ολοκλήρωση της τελετής η κα Βουλευτής συνεχάρη τον απερχόμενο Διοικητή του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), Σμήναρχο (Ι) Νικόλαο Κοκκώνη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε, ενώ ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του ΚΕΑΤ, Σμήναρχο (Ι) Ματθαίο Κανουπάκη, κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Στο περιθώριο της τελετής παράδοσης – παραλαβής, η κα Βουλευτής και με τη διττή της ιδιότητα, ως Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, είχε την τιμή να συνομιλήσει με τον Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα, μεταξύ άλλων, για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα