01/05/202219:28

Ηλεία: Δήλωση του Σάκη Γιατρά, Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ Ηλείας

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ Ηλείας

 

Δήλωση Γραμματέα

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τις εκλογές για την ανάδειξη Οργάνων στο Κίνημά μας, όπου και εκλέχθηκα ομόφωνα (13-0) στην θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Ηλείας.

Είχε προηγηθεί καθολική ψηφοφορία για εκλογή μελών Ν.Ε. με ρητή εντολή να προασπίσουμε, τα δύσκολα χρόνια που ήμασταν έκτο κόμμα στο Κοινοβούλιο, την ενότητα και την αυτόνομη φυσιογνωμία της δημοκρατικής παράταξης, ώστε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του προοδευτικού στο χώρο μας που επωμίστηκε αδίκως όλα αυτά τα δεινά της χώρα απέναντι στον άκρατο λαϊκισμό που επικρατούσε.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησα με γνώμονα την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και τον απόλυτο σεβασμό στο χώρο μας και την ιστορία μας. Η προσπάθεια ήταν καταρχήν η ύπαρξή μας στην χώρα ( πολλοί το έχουν ξεχάσει) και η παρουσία του Κινήματος στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και του νόμου μας, σαν πόλος σταθερότητας και προοπτικής.

Είμαι εξαιρετικά περήφανος για την θητεία μου αυτή. Καταφέραμε να είμαστε στους πρώτους νομούς της χώρας στο εκλογικό αποτέλεσμα του 2019 και εύχομαι η καινούργια Ν.Ε. να το αυξήσει.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ που με ψήφισαν το 2016 και παράλληλα συμμετείχαν στις συνεδριάσεις της Ν.Ε. για την προσφορά της.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ που βοήθησαν στην λειτουργία του κόμματός μας, τους βουλευτές Γ. Κουτσούκο και Μ. Κατρίνη που βοήθησαν με τις δυνάμεις τους, τα μέλη της Κ.Ε. από το νομό μας για την στήριξή τους, τους υποψήφιους βουλευτές που απάρτιζαν το επιτυχημένο ψηφοδέλτιο του 2019, παρ’ όλες τις επιθέσεις που δέχτηκαν τα μέλη στην συγκρότησή του.

Και τέλος, από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς συντρόφους, φίλους και ψηφοφόρους του Κινήματος, καθώς αυτοί μας έφεραν σε αυτή τη θέση ( το μαγαζάκι έγινε πλέον μαγαζί γωνία!)  και έχει πλέον ενδιαφέρον από πολλούς.

Γαστούνη, 1/05/2022

Σάκης Γιατράς

Εκλεγμένος Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Εκλεγμένος Γραμματέας Ν.Ε. ΚΙΝ.ΑΛ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα