08/05/202220:43

Πύργος: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών εθελοντών αιμοδοτών η 18η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου γονέών του 6ο Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 08/05 η 18η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε  ο σύλλογος γονέών  του 6ο Δημοτικού Σχολείου Πύργου σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων Νικολέτα Βλαχοπούλου δήλωσε:

“Σήμερα με λίγο χρόνο δίδεται  πολύ αγάπη. Παλιά και νέα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου έδωσαν ένα μεγάλο μήνυμα αγάπης. Δυστυχώς στη χώρα μας σύμφωνα με στοιχεία του παγκόσμιου οργανισμού υγείας είμαστε μία χώρα με τη λιγότερη αυτονομία σε αίμα. Έτσι εμείς οι γονείς θέλουμε και επιθυμούμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας να γίνει βίωμα και τρόπος ζωής η προσφορά αυτή. Ο εθελοντής αιμοδότης είναι ένας άνθρωπος ευαισθητοποιημένος, ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Όταν ο εθελοντής αιμοδότης δίνει αίμα νιώθει το υψηλό συναίσθημα συμπαράστασης στο συνάνθρωπο του και φυσικά την βαθιά επίγνωση της προσφοράς ότι βοήθησε στη σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα