11/05/202213:20

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Πύργου από την Εταιρεία «Υγεία για όλους» για την διεξαγωγή εξετάσεων και εμβολιασμών σε παιδιά Ρομά

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Πύργου από την Εταιρεία «Υγεία για όλους» για την διεξαγωγή εξετάσεων και εμβολιασμών σε παιδιά Ρομά

 

  • «Επιτελείτε σπουδαίο έργο με αφοσίωση και αγάπη για τα παιδιά»

 

Τις ευχαριστίες της στον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, για την άψογη και δημιουργική συνεργασία στις δράσεις παιδιατρικών εξετάσεων και εμβολιασμών παιδιών Ρομά, απέστειλε η πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας  «Υγεία για όλους», Ελένη Σωτηροπούλου.

Η κ. Σωτηροπούλου, με επιστολή της προς τον δήμαρχο Πύργου, το Κέντρο Κοινότητας-Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πύργου, την διοικητική υπάλληλο κ. Ε. Κωστοπούλου και τη νοσηλεύτρια Γ. Παπαδοπούλου, εξέφρασε τις προσωπικές ευχαριστίες καθώς και όλων των μελών του Δ.Σ. της Εταιρίας για την οργάνωση και την συμμετοχή του Δήμου Πύργου στην παιδιατρική κλινική εξέταση-εμβολιασμό παιδιών Ρομά που πραγματοποιήθηκε στις 28/3/2022 στον Πύργο.

Συγκεκριμένα η κ. Σωτηροπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Έχουμε πραγματοποιήσει πολλές επισκέψεις εμβολιασμών στο Δήμο Πύργου, και έχουμε διαπιστώσει την εξαιρετική δουλειά που κάνετε στην πληθυσμιακή ομάδα των Ρομά, σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Σας ευχαριστούμε.

Είμαστε βέβαιοι, ότι θα συνεχίσουμε την δημιουργική μας συνεργασία για προσφορά και αλληλεγγύη σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, ιδιαίτερα παιδιά. Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο με αφοσίωση και Αγάπη για τα παιδιά».

Τέλος, η πρόεδρος του Δ.Σ. εξέφρασε εκ μέρους του εθελοντικού κινήματος Πανεπιστημιακών-Ακαδημαϊκών και Επαγγελματιών Υγείας ΕΣΥ/ΠΕΔΥ που έχει αναπτυχθεί, την αισιοδοξία της για την επιτυχία του προγράμματος που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα