23/05/202222:22

Πύργος: Με μεγάλη επιτυχία η 1η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας (photos)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας. Η δράση διεξήχθη το πρωί της  Δευτέρας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νομού με τη συμμετοχή Αστυνομικών από όλη την Ηλεία.

Γρηγόρης Κατσώλης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ηλείας

«Η εν λόγω αιμοδοσία ήταν η πρώτη σε μία σειρά κοινωνικών δράσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας και πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας και της Ένωσης Αποστράτων νομού Ηλείας. Σκοπός είναι να καταφέρουμε να  καθιερώσουμε, κάνοντας θεσμό την εθελοντική αιμοδοσία, γι’ αυτόν λοιπόν το λόγο, στο εξής θα πραγματοποιούνται δύο αιμοδοσίες το χρόνο, τόσο στην πόλη του Πύργου, όσο και στην πόλη της Αμαλιάδας, αντίστοιχα. Οι αστυνομικοί αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και μέσα από αυτή την κίνηση προσπαθούμε να προβάλουμε το κοινωνικό πρόσωπο της αστυνομίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, παρά το γεγονός ότι πολλοί εξ αυτών βρίσκονται εν ώρα υπηρεσίας. Προσπαθούμε μέσα από την αιμοδοσία να περάσουμε το μήνυμα αυτής, που δεν είναι άλλο από την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και την διευθύντρια της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, κα Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη και ευελπιστούμε να έχουμε μία αγαστή συνεργασία μαζί της και στο μέλλον, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ένεκα της υγειονομικής κρίσης οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και εμείς ως αστυνομικοί, αποδεικνύοντας στην πράξη το υψηλό αίσθημα προσφοράς προς το συνάνθρωπο, θέλουμε να προσφέρουμε στο μέτρο του δυνατού το καλύτερο δυνατό για τους συμπολίτες μας».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα