15/06/202213:26

Ν. Κοροβέσης: Τα προλαβαίνει όλα….

Ν. Κοροβέσης: Τα προλαβαίνει όλα….

Αν η αρμονική συνύπαρξη της πολιτικής με την δουλειά με ισότιμους όρους χωρίς το ένα να λειτουργεί εις βάρος του άλλου, είχαν ένα όνομα, αυτό θα ήταν…..Νίκος Κοροβέσης! Γιατί ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού , μπορεί κάλλιστα να συνδυάζει άριστα τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από την κομβική θέση του στην Περιφέρεια με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον Κακόβατο και μάλιστα εν μέσω των εκδηλώσεων που διοργανώνει για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 και της τουριστικής σεζόν , αφού πέρα από το εστιατόριο, άνοιξε τώρα και την καντίνα Μπίζα, το καλοκαιρινό στέκι της παραλίας.

Έτσι μετά από ένα 3μέρο δουλειάς και υποχρεώσεων, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης μεταξύ καλών φίλων στην Αγία Μαύρα προχθές το βράδυ , με τον πρόεδρο του χωριού Γιώργο Σταθόπουλο, τον Λάμπη Κουτσούκο (πρόεδρο Αγ. Χαραλάμπους) και τον Δημήτρη Τσανακαλιώτη (πρόεδρο Αγίων Θεοδώρων) .

Μεταξύ …..τυρού και αχλαδιού βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν όμως και για τα τοπικά θέματα των χωριών τους. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς γιατί ο Νίκος Κοροβέσης είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητός, πολύ απλά γιατί τα …. προλαβαίνει όλα!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα