16/06/202219:30

Πύργος: «Από την εξάρτηση στην απεξάρτηση» – Ανοιχτή συζήτηση στον Πύργο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε. Ηλείας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνεται εσπερίδα την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:00  με θέμα: «Από την εξάρτηση στην απεξάρτηση», από το Πολυδύναμο Κέντρο & το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Παρεμβάσεις».

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε. Ηλείας.

Σκοπός είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για το πρόβλημα των εξαρτήσεων, ένα σύνθετο φαινόμενο πολλαπλής αιτιολογίας, καθώς και την πολυδιάστατη ψυχοκοινωνική προσέγγιση που απαιτείται για την απεξάρτηση. Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας και πρόνοιας και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα