22/06/202216:12

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηλείας: Ο Τρύφων Αλεξιάδης στον Πύργο και πολιτική συζήτηση με φίλους και μέλη του κόμματος

Με πολιτική συζήτηση μεταξύ φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, ολοκλήρωσε ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης την επίσκεψή του στην Ηλεία.

Ο Βουλευτής Β Πειραιά & πρώην αναπληρωτής υπουργός οικονομικών μαζί με τον Βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Διονύσιο Καλαματιανό και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας κ. Παναγιώτη Φλεβοτόμο, άκουσε πολιτικές τοποθετήσεις αλλά και απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Από τη συζήτηση προέκυψε ότι οι πολίτες αγωνιούν για την διαρκή αύξηση των τιμών στο σούπερ μάρκετ και τα καύσιμα. Αυτό όμως που περιγράφηκε με μελανά χρώματα ήταν τα υπέρογκα ποσά που καλούμαστε να πληρώσουμε στους λογαριασμούς του ρεύματος. Επίσης, εκφράστηκε ο φόβος πως το «600άρι» για το επίδομα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι ένα «άπιαστο όνειρο» για την πλειοψηφία των καταναλωτών.

Τέλος, τέθηκαν σοβαροί προβληματισμοί για το καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα που έχει επιβληθεί στην καθημερινότητα των εργαζομένων, μετά την ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου από τη ΝΔ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα