Στον 62χρονο ψαρά ανήκει η σορός που βρέθηκε στη Χαλκιδική – News.gr
24/06/202213:21

Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ ανοιχτά της Ερέτριας – Ενας τραυματίας

Ιστιοφόρο σκάφος βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ωρωπού και Ερέτριας μετά τη σύγκρουση με το οχηματαγωγό πλοίο Πρωτοπόρος ΧΙΙΙ, με αποτέλεσμα την πτώση του μοναδικού επιβαίνοντα του σκάφους στη θάλασσα.

Ο διασωθείς, ο οποίος είναι Γερμανός υπήκοος, περισυνελέγη από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο και μεταφέρθηκε στην Ερέτρια, ενώ μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Τα αίτια του ατυχήματος θα διερευνηθούν από την αρμόδια λιμενική Αρχή

Η ενημέρωση του Λιμενικού:

«Σύγκρουση E/Γ-O/Γ ΠPΩTOΠOPOΣ XIII , το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ωρωπό για Ερέτρια με I/Φ σκάφος με αποτέλεσμα την βύθισή του I/Φ και την πτώση του μοναδικού επιβαίνοντα στη θάλασσα. O ανωτέρω περισυνελέχθη από το E/Γ-O/Γ και μεταφέρθηκε στην Ερέτρια, ενώ πρόκειται να διακομισθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης».

Σύγκρουση δύο ταχύπλοων στα γυρίσματα ταινίας στην Παλαιά Φώκαια – Ενας τραυματίας

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης δύο ταχύπλοων σκαφών που μετέφεραν 16 κομπάρσους της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ένα άτομο ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ένω άλλοι επτά μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο.

Στο κάθε ταχύπλο επέβαιναν από 8 άτομα. Οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και εξήλθαν στη ξηρά.

real.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα