24/06/202218:14

Μαθητικές συναυλίες από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Μαθητικές συναυλίες από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Με τις καθιερωμένες Μαθητικές Συναυλίες ολοκληρώνεται η φετινή σχολική χρονιά στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου. Μετά τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας που ήταν αποτρεπτικά για εκδηλώσεις, το Ωδείο επιστρέφει στον γνώριμο αγαπημένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ. Εκεί, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι Συναυλίες των σπουδαστών του Ωδείου.

Θα λάβουν μέρος και θα παρουσιάσουν την πρόοδό τους μαθητές από τις Σχολές & τα Τμήματα του Ωδείου: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Μπουζούκι, Ελαφρύ Τραγούδι και Φλάουτο.

Ο Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ-Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου, συνεχίζει με συνέπεια και αγάπη προς τα παιδιά την προσφορά του στη μουσική εκπαίδευση της πόλης. Συμπληρώνοντας φέτος 90 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και πολιτιστικής προσφοράς, το Ωδείο καταγράφει μια σημαντική διαδρομή στη μουσική παιδεία και στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης και του νομού. Στη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς, θα ακολουθήσουν δράσεις και εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 90 χρόνων από την ίδρυσή του.

Προσκαλούνται οι γονείς, τα μέλη και οι φίλοι του Ωδείου και της μουσικής να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τους σπουδαστές δίνοντάς τους δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα