25/06/202210:55

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: Ψήφος εμπιστοσύνης και στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

Ψήφος εμπιστοσύνης και στήριξης

στον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας

Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!

 

-Στο πλευρό του ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, που μίλησε με θερμά λόγια

 

 

«Δεν διεκδικώ μία θέση υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας ΑΛΛΑ μια ισχυρή νίκη στις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Ήλιδας και σας ζητώ την βοήθειά σας και την στήριξή σας», τόνισε απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους φίλους του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεων με φίλους, πολίτες και ετεροδημότες πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση στην Αθήνα- μετά την προ ημερών συγκέντρωση ετεροδημοτών- και αυτή τη φορά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επέλεξε να συναντηθεί με φίλους του που κατέχουν σημαντικές θέσεις σε Υπουργεία, τράπεζες, ιατρικό επιστημονικό προσωπικό, καθηγητές πανεπιστημίου, ανώτατα στελέχη καθώς και επιφανή πρόσωπα της εκκλησίας και του επιχειρείν.

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Με δεδομένο ότι στο πλευρό του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου συστρατεύονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σημαντικές προσωπικότητες, είναι ξεκάθαρο και αποτελεί ηχηρή απάντηση προς πάσα κατεύθυνση, σε όσους δυσπιστούν και αμφισβητούν, ότι η υποψηφιότητά του για τον δήμο Ήλιδας είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Η ανωτέρω συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε κοσμική ταβέρνα στους πρόποδες της Ακρόπολης με οικοδέσποινα της βραδιάς την γνωστή επιχειρηματία Χριστίνα Ματσούκα, ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον Δημήτρη καθώς το ισχυρό παρών που έδωσαν οι φίλοι του αποτελεί δύναμη στήριξης για τον ίδιο, στον αγώνα που έχει να κάνει για τις επερχόμενες εκλογές στον δήμο Ήλιδας τον Οκτώβριο του 2023.

Την συνάντηση ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος μιλώντας στους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην φιλία και την διαχρονική συνεργασία που τους συνδέει με τον Δημήτρη, την προσφορά και τις ηθικές αξίες που χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη και παρότρυνε όσους παρευρέθηκαν στη βραδιά να στηρίξουν και να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο τον Δημήτρη, γιατί όπως είπε, αξίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει τέτοιες προσωπικότητες.

Τελειώνοντας, ευχήθηκε και μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ήλιδας, αυτού του ιστορικού  και ευλογημένου τόπου. Τόνισε δε, ότι και ο ίδιος θα βρεθεί σύντομα στην Αμαλιάδα για να στηρίξει τον αγώνα του.

‘ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΙΣΧΥΡΗ ΝΙΚΗ’

Στην συνέχεια της βραδιάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς βρισκόταν ανάμεσα σε καλούς φίλους, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω χρόνια και δεν χρειάζεται να σας συστηθώ. Ανέλαβα, παίρνοντας την ύψιστη απόφαση, την ευθύνη να διεκδικήσω την Δημαρχία στον δήμο Ήλιδας με βασικό γνώμονα να προσφέρω στον τόπο μου και ταυτόχρονα να αλλάξω ένα πάγιο κατεστημένο που έχει οδηγήσει σε τέλμα τον δήμο και την καθημερινότητά μας. Δεν διεκδικώ μια θέση υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας ΑΛΛΑ μια ισχυρή νίκη από την πρώτη Κυριακή στις επερχόμενες εκλογές στον δήμο Ήλιδας. Σας ζητώ πλήρη στήριξη στον αγώνα και την προσπάθειά μου. Σας καλώ σε πλήρη συστράτευση και συμπόρευση μαζί μου».

ΔΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, έχει τοποθετηθεί δημόσια και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει φωνή και στους ετεροδημότητες του δήμου μας, ανοίγοντας γραφείο στην Αθήνα του δήμου και ορίζοντας θέση ειδικού συμβούλου για θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας με τους ετεροδημότες.

Επίσης, έχει την δύναμη, τις γνωριμίες αλλά και ισχυρές προσωπικές φιλίες στην κεντρική εξουσία, ώστε να απαιτήσει και να ζητήσει στήριξη για την αλλαγή στον δήμο.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι συναντήσεις  που πραγματοποιεί στην Αθήνα δεν επιδέχονται παρερμηνειών για προεκλογικές υποσχέσεις αλλά αποτελούν ξεκάθαρη πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πορεύεται με Αλήθεια και πείσμα για να έρθουνβ καλύτερες ημέρες στον δήμο.

ΠΡΟΣΩΠΑ ‘ΚΛΕΙΔΙΑ’ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην συνάντηση παρευρέθηκε πλήθος προσώπων, μεταξύ άλλων: Ο Εμμανουήλ Παναγιώτου, ιατρός- Διευθυντής ρομποτικής χειρουργικής στο Νοσοκομείο ‘Υγεία’, ο ιατρός Χρήστος Παπαθανασόπουλος της Αξονικής Αθηνών, ο φαρμακοποιός Χαράλαμπος Καραθάνος- σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, ο περιφερειακός διευθυντής των ΕΛΤΑ Αθανάσιος Αντύπας, ο καθηγητής Διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Ανδρέας Παπαστάμου, η διευθύντρια του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών Σοφία Σπεντζάρη, ο περιφερειακός διευθυντής της τράπεζας Πειραιώς Δημήτρης Παπανικολάου, το ανώτατο στέλεχος της τράπεζας Eurobank Κώστας Παυλόπουλος, ο Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Παναγόπουλος- εξ Ηλείας ορμώμενος που υπηρετεί στην υπηρεσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου-,  η συνεργάτης του Υφυπουργού Παιδείας Αγγελική Δορκοφίνη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, το μέλος της ΔΕΕΠ Ηλείας Έλσα Κωστοπούλου, ο Ανέστης Παπανάγνου προϊστάμενος φύλαξης Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου εξ Ηλείας ορμώμενος, ο Γιώργος Δίκαρος, συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ, στην Γενική Γραμματεία Ιθαγένειας, ο επιχειρηματίας Γιώργος Γκιάστας, η Γραμματέας του Συλλόγου παραπληγικών Μοσχάτου, εξ Ηλείας ορμώμενη, Χρυσούλα Χαρδαβέλα και άλλα σημαντικά πρόσωπα φίλοι του Δημήτρη.

Η βραδιά κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος Ήλιδας αλλά και η Ηλεία γενικότερα, αντήλλαξαν απόψεις και φυσικά έγιναν και πολλές προτάσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, λόγω του μεγάλου αριθμού φίλων που έχει στην κεντρική εξουσία, έχει αποφασίσει ανά τακτά διαστήματα να πραγματοποιεί συναντήσεις με ετεροδημότες και σημαντικές προσωπικότητες, καθώς επιθυμία του είναι να βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί τους, προκειμένου να συζητούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, καλώντας τους να τον στηρίξουν με όλες τους δυνάμεις και πλέον να οδηγηθεί στις εκλογές με έτοιμο πακέτο άμεσων παρεμβάσεων, ως νέος Δήμαρχος Ήλιδας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα