02/07/202218:09

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι συγγενείς της Πισπιρίγκου άδειασαν το σπίτι όπου έζησε με τον Μάνο

Παιχνίδια των τριών αδικοχαμένων παιδιών και άλλα πράγματα κατέληξαν στους κάδους απορριμμάτων – Την κατάθεσή της ετοιμάζει η 33χρονη

Την ώρα που η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη και προετοιμάζει την κατάθεσή της για τον θάνατο των τριών παιδιών της, η οικογένειά της άδειασε το σπίτι της στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η μητέρα της 33χρονης, μαζί με τον άνδρα της και ακόμη ένα συγγενικό πρόσωπο, πήγαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου.
patra2

Τα πράγματα που οι ίδιοι έκριναν ότι πρέπει να πάρουν, τα έβαλαν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα (ενδεχομένως και αύριο που είναι Κυριακή και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στην οδό) να τα μεταφέρουν ενώ κάποια άλλα, ακόμα και παιχνίδια των τριών αδικοχαμένων παιδιών, τα έβαλαν σε σακούλες και τα πέταξαν στους κάδους απορριμμάτων.

Το σπίτι όπου έζησε η οικογένεια Δασκαλάκη δεν κατοικείται οπότε τα αντικείμενα μεταφέρονται στο σπίτι του Αλισσού, εκεί όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης.

Όσον αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη, είχε ήδη μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι όπου έμενε με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα