06/07/202218:35

Πανηλειακός: Εκλεισε την πρώτη του μεταγραφή- Απέκτησε τον 26χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Γιάννη Μάντζαρη

O Πανηλειακός απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιάννη Μάντζαρη με τον παίκτη να εκπροσωπείται από τον Γιώργο Κολοβό της Football building agency.

Ο Πανηλειακός, τον οποίο κοουτσάρει την φετινή σεζόν ο προπονητής Γιώργος Κούτσης, θέλει να κάνει φέτος πορεία πρωταθλητισμού στην Γ’ Εθνική και έχει ως στόχο να αποκτήσει παίκτες με εμπειρία και με πολλές διακρίσεις.

Η πρώτη μεταγραφή του είναι γεγονός, αφού έκανε δικό του τον Γιάννη Μάντζαρη, που είναι ένας έμπειρος πορτιέρο με πολλές παραστάσεις, κάτι που το αποδεικνύουν οι 47 συμμετοχές σε Football League, SL2 και Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα από τον Πύργο ξεκίνησε τις μεταγραφές για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ξεκινώντας από την θέση του τερματοφύλακα, η οποία είναι πιο σημαντική, αδιαμφισβήτητα, στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Ο 26χρονος Έλληνας τερματοφύλακας πέρσι ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει βρεθεί και σε άλλες μεγάλες ομάδες όπως ο Διαγόρας, η Καλαμάτα, με το ξεκίνημα του να γίνεται από τον Άρη.

Πέρσι με την Θεσσαλική ομάδα είχε οχτώ συμμετοχές, οπού σε δύο αγώνες κράτησε το clean sheet. Πολύ μεγάλο επίτευγμα ήταν ο τίτλος του καλύτερου τερματοφύλακα, στην δεύτερη κατηγορία, την σεζόν 2018-2019, με τον Απόλλωνα Λάρισας να τερματίζει εκείνη την χρονιά στην 3η θέση.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα