09/07/202212:30

ΠΑΣΟΚ Ηλείας: Από 1η Σεπτεμβρίου -και τυπικά- ο ακαδημαϊκός χάρτης του Νομού Ηλείας “σβήνει” και η περιοχή μας μένει εκτός!

ΠΑΣΟΚ Ηλείας: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Από 1η Σεπτεμβρίου -και τυπικά- ο ακαδημαϊκός χάρτης του Νομού Ηλείας “σβήνει” και η περιοχή μας μένει εκτός!

Μία ακόμα μαύρη σελίδα της υποβάθμισης και του εξοβελισμού του Νομού από το ακαδημαϊκό γίγνεσθαι λειτουργώντας συσσωρευτικά στα ήδη υπαρκτά προβλήματα (έλλειψη οδικού, σιδηροδρομικού και αεροπορικού δικτύου, εξαθλιωμένος αγροτικός τομέας, ανύπαρκτο σύστημα υγείας), μετατρέποντας έναν νομό με τόσα πολιτιστικά, οικονομικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα σε παρία της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης πανελλαδικά.

Η μονεταριστική και νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης δίχως κανένα κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό έρεισμα, προχωρά ακάθεκτη στην δίχως όρια ισοπέδωση των πάντων, αφήνοντας ερείπια για χάρη των ολίγων και του πρόσκαιρου οφέλους μιας κλειστής ομάδας των ημετέρων της κυβέρνησης.

Η ιστορία έχει δείξει ότι η αλαζονεία και η εμμονή σε ιδεολογικές αγκυλώσεις δίχως κοινωνικό έρεισμα έχει ημερομηνία λήξης.

Ο κυρίαρχος λαός σύντομα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο και θα τοποθετήσει όλους τους περιφερόμενους νεοφιλελεύθερους, δήθεν εκφραστές των αναγκών της κοινωνίας και του λαού, στη θέση που τους αξίζει ανοίγοντας τον δρόμο για μια συνετή, σοσιαλδημοκρατική πολιτική που αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και δίνει λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του λαού και της κοινωνίας.

Οι εκλογές έρχονται και ο λαός θα αποδώσει την ευθύνη.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα