18/07/202220:37

Κόρινθος: Αυτά είναι τα δύο θύματα του τροχαίου 18 και 16 ετών– Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός

Δύο παιδιά ηλικίας 18 και 16 ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα συνέβησαν στις 5 τα ξημερώματα, όταν στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, το ένα ΙΧ, με επιβαίνοντες τέσσερις νεαρούς, έκανε όπισθεν στην Εθνική, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ένας 69χρονος Άγγλος.

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου που επέβαιναν οι νεαροί βρισκόταν ένας 15χρονος, με συνοδηγό έναν 18χρονο και στο πίσω κάθισμα η 18χρονη αδερφή του οδηγού και ένας 16χρονος.

Από την σύγκρουση σκοτώθηκαν ακαριαία η 18χρονη και ο 16χρονος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 15χρονος και λιγότερο σοβαρά ο 18χρονος συνοδηγός και ο 69χρονος Άγγλος.

Χαροπαλεύει ο 15χρονος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο newsit.gr, άνθρωπος που γνώριζε τα παιδιά “ήταν όλα τους καλά και ευγενικά, πάντα με το χαμόγελο, έβραζε το αίμα τους όπως σε όλα τα παιδιά της ηλικίας τους. Το σημείο που έγινε το τροχαίο είναι καταραμένο, εκεί γίνονται συνέχεια δυστυχήματα. Η κατάσταση του 15χρονου οδηγού είναι πολύ σοβαρή, πριν λίγο είχε γίνει έκκληση από την οικογένεια για αίμα, αλλά ευτυχώς βρήκαν και μπήκε στο χειρουργείο το παιδί”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα