20/07/202215:33

Φωτιά στην Ανθούσα: «Ήταν μόνος του, δεν εμφανίστηκε η Πυροσβεστική» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 84χρονου που αυτοκτόνησε βλέποντας να καίγεται το σπίτι του

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που έχει σημειωθεί στη χώρα μας, όταν ένας 84χρονος άνδρας δεν άντεξε κι έβαλε τέλος στη ζωή του, αντικρίζοντας το σπίτι του στην Ανθούσα να τυλίγεται στις φλόγες της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή από την Τρίτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η τρίτη φορά που ζούσε τον ίδιο εφιάλτη.

Όπως είπε η σύζυγός του στον ΑΝΤ1, ο άνδρας χθες το βράδυ έφτασε στο σπίτι του για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όλη τη νύχτα έμεινε εκεί προσπαθώντας μόνος του να κρατήσει τις φλόγες μακριά. Ένα σπίτι που είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία φωτιά και ο 84χρονος προσπαθούσε ακόμη να φτιάξει. «Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Μέχρι τα ξημερώματα μαζί με τους γείτονές του έδινε μάχη για να σώσει το σπίτι του, αλλά μάταια. Όταν είδε την περιουσία του να παραδίδεται και πάλι στις φλόγες πήρε το περίστροφό του και έβαλε τέλος στη ζωή του στην αυλή του σπιτιού του.

Νεκρό τον βρήκαν η σύζυγος κι η κόρη του. Φίλος του, με τον οποίο πήγαν μαζί να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονταν οι περιουσίες τους, είπε πως είχε μεγάλη αγωνία για την τύχη του σπιτιού του, αλλά έδειχνε ψύχραιμος.

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα