24/07/202219:16

Αμαλιάδα: Κινδύνεψε η ζωή 50χρονου ιερέα που τον τσίμπησε σκούρκος- Μάχη στο ΚΥ Σιμόπουλου των γιατρών που σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του

Πανικός με 50χρονο ιερέα από την περιοχή της Βουλιαγμένης Πηνείας, ο οποίος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι Κυριακής εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου σε κατάσταση σοκ καθώς κινδύνεψε να πεθάνει μετά απο τσίμπημα μεγάλης σφήκας (Σκούρκος)

Το ιατρικό προσωπικό που εφημέρευεστο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου έδωσε μεγάλη μάχη για να τον κρατήσει στη ζωή και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Η ανακοίνωση του Επιστ. Υπεύθυνου Κ. Υ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ως Υγειονομικος Υπεύθυνος, κ Διευθυντής στο Κ. Υ. Σιμοπουλου, οφείλω να εκφράσω τα
συγχαρητήριαμου, και να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ, στην Ιατρική ομάδα της εφημεριας, σήμερα, αλλά κ στο λοιπό προσωπικό για τον αγώνα που έδωσαν,στην διαχείριση προερχόμενου ασθενή με βαριά καταπληξια, συνέπεια νυγμου από υμενοπτερο.
Ο ασθενής σε κατάσταση βαρέως αλλεργικου shock,με αψηλαφητη Αρτ. Πίεση, και σε κωματωδη κατάσταση, αντιμετωπιστηκε στα κρίσιμα λεπτά της ζωής του κατά τα δέοντα,και αφου ανενυψε και εξηλθε από την βαρύτατη κατάσταση που βρίσκονταν σταθεροποιημενος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ,συνοδεία συναδέλφου Γιατρού, για νοσηλεία στο εφημέρευων ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ.
Δινουμε ένα αγώνα όλοι μαζί, σε δύσκολες στιγμες με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της υγείας των συνανθρώπων μας.
Σας ευχαριστώ και σας είμαι Ευγνώμων.
Πάντα άξιοι.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Στ. Ευαγγελος
Επιστ. Υπεύθυνος Κ. Υ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα