25/07/202215:09

Δήμος Πύργου: Συνάντηση δημάρχου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη – Υποβολή φακέλου με ώριμες μελετητικά προτάσεις για χρηματοδοτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Συνάντηση δημάρχου Πύργου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη
– Υποβολή φακέλου με ώριμες μελετητικά προτάσεις για χρηματοδοτήσεις

Σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στο υπουργείο.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος κι ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο δήμαρχος Πύργου είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, όπου και του παρέδωσε έναν πλήρη φάκελο με ώριμες μελετητικά προτάσεις προς χρηματοδότηση που αφορούν σειρά αθλητικών εγκαταστάσεων και έργων στον Πύργο.

Όπως δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος, η αντίδραση του υπουργού ήταν πολύ θετική, και οι οριστικές απαντήσεις αναμένονται τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες με την ολοκλήρωση της σύνταξης του χρηματοδοτικού προγράμματος του Υπουργείου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
– «Σε συνέχεια των όσων είχαμε πει κατά τη διάρκεια της Περιφερειακής Διάσκεψης στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο συνέδριο με θέμα «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», είχαμε πλέον μια αναλυτική συζήτηση με τον κ. Αυγενάκη για την έγκριση οικονομικής δαπάνης για συγκεκριμένες δράσεις στις υποδομές αθλητισμού στην πόλη του Πύργου. Ο κ. Αυγενάκης ήταν πολύ θετικός.
– Υποβάλλαμε φάκελο με ώριμες μελέτες και είμαστε έτοιμοι για τη δημοπρασία τέτοιων έργων» δηλώνει ο δήμαρχος Πύργου, και καταλήγει:
– «Αρχικά υπάρχει θετική ανταπόκριση της πολιτικής ηγεσίας και μέσα στους επόμενους μήνες – με επικρατέστερο τον Οκτώβριο – θα γίνει το οριστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου στο οποίο ελπίζουμε βάσιμα να είμαστε σε καλή θέση».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα