02/08/202214:10

Δήμος Πύργου: Ετοιμάζεται το μεγάλο αθλητικό γεγονός του τουρνουά «3on3 Streetball GNN» στον Πύργο

Δήμος Πύργου

Ετοιμάζεται το μεγάλο αθλητικό γεγονός του τουρνουά «3on3 Streetball GNN» στον Πύργο
– Αγαστή συνεργασία Δήμου και ΠΔΕ για διοργανώσεις event αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του τουρνουά «3on3 Streetball GNN» που θα διεξαχθεί στις 17-18-19 Αυγούστου στην κεντρική Πλατεία Πύργου.

Ο Δήμος Πύργου μετέχει ενεργά και σημαντικά στη διοργάνωση κι ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος μετείχε στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που στηρίζει καθοριστικά τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Προεξάρχοντος του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλου, ο κ. Πλεμμένος ευχαρίστησε την ΠΔΕ και υπογράμμισε πόσο αγαστή συνεργασία υπάρχει ανάμεσα στους δυο φορείς και πόσο σημαντικό είναι να δώσουν ώθηση και «ζωή» στους νέους της πόλης μας.

Όπως κι ο κ. Νικολακόπουλος τόνισε πόσο σημαντικό που οι φορείς, ΠΔΕ και Δήμος Πύργου, είναι σε άψογη συνεργασία και δίπλα στους ανθρώπους που διοργανώνουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και event αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Ο κ. Πλεμμένος επίσης έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές του «3on3 Streetball GNN» Νίκο Συναδινό και Νίκο Τσίτσο για όλα αυτά που κάνουν τα τελευταία 8 χρόνια που αυτό διεξάγεται. Οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους κ.κ. Νικολακόπουλο και Πλεμμένο, επισημαίνοντας εκ παραλλήλου τη σημασία που οι δύο μεγαλύτεροι θεσμοί του τόπου συνεργάζονται σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα