04/08/202210:20

Πύργος: Σταδιακά προχωρούν οι εξετάσεις και οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου Μπουγά, αναφέρει το Επιστημονικό forum “Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος”

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες του Επιστημονικού forum “Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος” για την στήριξη και αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου Μπουγά. Ο 39χρονος, βρίσκεται στην Αθήνα και θα επισκεπτεται πλέον αρκετά συχνά γιατρούς που έχουν αναλάβει την αποκατάσταση της μετατραυματικής βλάβης, η οποία θα αλλάξει την ζωή του.

Ο Θύμιος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα για διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ αγοράστηκε και ακουστικό προκειμένου να βελτιωθεί η ακοή του.

Σταδιακά θα προχωρήσουν οι απαραίτητες επεμβάσεις για την αποκατάσταση της όρασης, της όσφρησης, της ομιλίας του, να βελτιωθεί η δυνατότητα διατροφής του και αρκετά άλλα τα οποία βρίσκονται στη β΄φάση των κινήσεων που θα γίνουν για το Θύμιο.

“Η συνεργασία εξειδικευμένων επιστημονικών ομάδων και η σύμπραξη ισχυρών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, διαμορφώνουν το πλαίσιο πάνω στο οποίο σχεδιάζεται το πλάνο θεραπείας του Θύμιου, για την επίτευξη της αποκατάστασης της μετατραυματικής του βλάβης η οποία θα αλλάξει τη ζωή του” αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Forum.

Ο φορέας έχει δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα από πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν στην αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά.

“Μέχρι τώρα με βοήθεια πολιτών καλύψαμε όλες τις ανάγκες για την δεκαήμερη παραμονή του στην Αθήνα όπου έκανε τις διαγνωστικές εξετάσεις , την αγορά ακουστικού, εξόφληση εφορίας, διαμονή διατροφή και διάφορα άλλα. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την β ΄φάση.

Θα έρχεται τακτικά στην Αθήνα για αποκατάσταση όρασης, όσφρησης, ομιλίας, δυνατότητας διατροφής, επεμβάσεις κλπ

Επειδή δεν χειρίζεται ebanking του κρατάμε ενημερωτική λίστα με τα ποσά βοήθειας Οπότε αν δεν σας κάνει κόπο, μετά την κατάθεση μας στέλνετε στο email [email protected] την απόδειξη κατάθεσης να την αρχειοθετήσουμε στον φάκελο που θα του παραδώσουμε

Eurobank
Ευθύμιος Μπουγάς
IBAN GR4702602660000530201277362

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα