04/08/202217:41

Αμαλιάδα: Αύριο Παρασκευή 05/08 το 6ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών

Κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο 6ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών που θα λάβει χώρα αύριο στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δήμου Ήλιδας στις 21:15, απεύθυναν το μεσημέρι της Τετάρτης οι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι κκ. Ανδρέας Παπαδάκος . αναπληρωτής δήμαρχος Ήλιδας, Βασίλης Καύκας πρόεδρος του Συλλόγου Ηλείων Βοστώνης, Κώστας Κουτρουμπής ιδρυτής του Συλλόγου Ηλείων Τορόντο και η δημοσιογράφος κυρία Γιώτα Αργυροπούλου Φραγκέδη, ο πρόγραμμα της εκδήλωσης, , θα περιέχει τιμητικές διακρίσεις σε ανθρώπους που έχουν σημαντική συμβολή στην προβολή και προώθηση βασικών θεμάτων της ελληνικής ομογένειας. Συγκεκριμένα θα γίνει βράβευση δύο σημαντικών ανθρώπων που έχουν μεγάλη συμβολή στην προώθηση και προβολή θεμάτων που απασχολούν την ελληνική ομογένεια. Πρόκειται για τους Βασίλη Καύκα και Γιάννη Τζουανόπουλο, όπου ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή και συμβολή στην μεγάλη οικογένεια της ελληνικής ομογένειας..

Παράλληλα θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με συλλόγους Ηλείων σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ενώ στη γιορτή αυτή θα παρευρεθούν και σημαντικές προσωπικότητες των AHEPA από όλη την Ελλάδα. «Γιορτή για όλους τους Ηλείους»

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα