09/08/202217:44

Πύργος: Πλούσιο θέαμα και οργανωτική επιτυχία στο 3ο Τουρνουά Beach tennis που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός

Κυριάρχησαν οι Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης και Παναγιωτόπουλος Αλέξης
Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τέλεσε και έφερε εις πέρας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φιλαθλητικός. Το σωματείο της πόλης μας πιστό στο ραντεβού του με πρωτοπόρα πράγματα και ιδέες, διεξήγαγε στο beach bar “ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ” τουρνουά beach tennis κάτι που χρόνια είχε να διοργανωθεί και απευθυνόταν σε κάθε λάτρη της ρακέτας, είτε προερχόταν από τον χώρο του τεννις, είτε από τον χωρο του μπαντμιντον,είτε ήταν χομπίστας που απλά παίζει ρακέτες στην παραλία.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού μαζεύτηκαν εύκολα 16 ζευγάρια και για λόγους διεκπεραίωσης του τουρνουά δεν έγιναν άλλες συμμετοχές δεκτές για να τηρηθεί και το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί βάση της προκήρυξης του αγώνα. Συνδιοργανωτής στο όλο εγχείρημα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Κος Δημήτρης Νικολακόπουλος. Οι αγώνες ξεκίνησαν από το απόγευμα του Σαββάτου και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με την εξέλιξή τους μέχρι το τέλος.
Μετά από αμφίρροπα και θεαματικά παιχνίδια πρωταθλητές και τροπαιούχοι του 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΆ BEACH TENNIS “ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΜΑΣΤΕΡΣ 2022” αναδείχθηκαν οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ όπου μετά από ένα πολύ όμορφο τελικό επικράτησαν των ΑΝΤΥΠΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑ που επίσης άξια πήραν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Την τετράδα των νικητών του τουρνουά συμπληρώνουν τα επίσης αξιομαχα ζευγάρια των ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ με ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ και του ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ με ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ που κατέλαβαν αμφότερα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ με ανακοίνωση που εξέδωσε “ευχαριστεί θερμά τον Κο Δημήτρη Νικολακόπουλο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που στάθηκε αρωγός σε μία ακόμη δραστηριότητα του συλλόγου και υπόσχεται και τα επόμενα χρόνια να σταθεί συνοδοιπόρος σε κάθε αθλητική ενέργεια και εγχείρημα της Περιφέρειας.”
beach tennis tourn 2
beach tennis tourn 3
beach tennis tourn 4

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα