13/08/202214:23

Το μήνυμα και οι ευχές του Δημάρχου Πύργου για τον Δεκαπενταύγουστο

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Το μήνυμα και οι ευχές του Δημάρχου Πύργου για τον Δεκαπενταύγουστο

 

Aγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Η 15η Αυγούστου είναι μια μέρα από τις σημαντικότερες για την Ορθοδοξία. H γιορτή της Παναγίας, της Χριστιανοσύνης και της Ελλάδας.

Ημέρα εορτασμών που υμνούν τη συνύπαρξη, την πίστη, τις αρχές και τις αξίες μας. Η Παναγία μας, διαχρονικό παράδειγμα ταπεινότητας και ανιδιοτέλειας είναι εκείνη στην οποία στρεφόμαστε καθημερινά στις δύσκολες στιγμές μας για να πάρουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά.

Αντλούμε και φέτος αστείρευτη δύναμη από τη χάρη Της κι ας εορτάσουμε αυτή τη μεγάλη γιορτή της θρησκείας μας με το βλέμμα στραμμένο στον συνάνθρωπο.

Για μας, για τον δήμο Πύργου, επίκεντρο όλων είναι ο άνθρωπος! Γι’ αυτό κι έχουμε εστιάσει στην κοινωνική πολιτική μέσω πολλών δράσεων ώστε να στεκόμαστε αρωγοί σε πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ακόμα κι επιβίωσης.

Αλληλεγγύη, αγάπη, στήριξη. Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και θα δυναμώσουν. Δίπλα στον συνάνθρωπο με σεβασμό και αγάπη.

Η γιορτή της Παναγίας να γεμίσει την ψυχή μας πίστη, ελπίδα και δύναμη ώστε να προχωρήσουμε αλληλέγγυοι με την κοινωνική συνοχή που απαιτείται για το καλό του τόπου μας.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Ο Δήμαρχος Πύργου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα