20/08/202210:28

“Λευκή νύχτα 2022” στον Πύργο: Γιορτή στην πόλη και ευκαιρία για αγορές και διασκέδαση απόψε Σάββατο 20/08

Από τον  Εμπορικό Σύλλογο Πύργου σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου, μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω covid θα πραγματοποιηθεί πλέον η μεγάλη Λευκή Νύχτα του φετινού καλοκαιριού, για να δώσει πνοή στα καταστήματα που διαθέτουν μεγάλη αφθονία στα είδη καθώς και ευκαιρία για φθηνές αγορές αλλά και μια ακόμη ανάσα διασκέδασης στον κόσμο, στους δημότες αλλά και τους επισκέπτες της πόλης”.

Είναι μια βραδιά γιορτής και διασκέδασης για την πόλη με διπλό στόχο, να βγει κερδισμένη οικονομικά η αγορά της πόλης, αλλά και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τη γιορτή αυτή.

Η αγορά θα παραμείνει ανοικτή από τις 20:00 έως τις τρεις τα ξημερώματα, ενώ από τις 21:00 σε διάφορα σημεία της αγοράς θα υπάρχουν τοπικά μουσικά συγκροτήματα και DJ’s που θα παίζουν μουσική για τον κόσμο.

Τέσσερα συγκρτήματα (Ξενοπανάγλος, Αλεξανδρόπουλος, Καλογερόπουλος και Θεοδόσης) θα βρίσκοναι αντίστοιχα μπροστά από τα ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλόπούλου, στην πλατεία ΟΤΕ, στην πλατεία Ιατρίδη και στην συμβολή των οδών Γερμανού και Αιόλου.

Δύο DJ’s θα υπάρχουν στην οδό Ερμού και στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Η βραδιά θα κορυφωθεί στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κεντρική πλατεία, τον οποίο θα συνοδεύει μουσικά και η Μελίνα Μακρή.

Τέλος, στα πλαίσια της «Λευκής Νύχτας», αρκετοί δρόμοι θα είναι κλειστοί για όσο διαρκέσει: Πατρών – από το ύψος του 2ου Λυκείου και επάνω, Γερμανού, Αιόλου, Ερμού, κι οι παράδρομοί τους.

Πύργος: Η Λευκή Νύχτα το Σάββατο 20/08 στην πόλη με μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα