01/09/202220:13

Με τη νέα Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κα Ευγενία Πιερρή, συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Παράταξης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ»

Καλή σχολική χρονιά !!!

Με την νέα Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κα Ευγενία Πιερρή, συναντήθηκε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της Παράταξης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ». Ο επικεφαλής πρ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόταν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Σπύρο Σκιαδαρέση τομεάρχη Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας, την Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα τομεάρχη υποδομών , τον Κωνσταντίνο Κόντη τομεάρχη πολιτικής προστασίας και την Γεωργία Μητρογιάννη Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης νομού Αχαΐας.

Ο κ. Κατσιφάρας και οι συνεργάτες του ευχήθηκαν στη νέα Διευθύντρια για την νέα σχολική χρονιά 2022-23 καθώς και για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα, όπως η πλήρωση των θέσεων εκπαιδευτικών, η κατάσταση στην σχολική κοινότητα μέσα στην πανδημία και επισημάνθηκαν πιθανά προβλήματα που ίσως προκύψουν κατά την διάρκεια του έτους.

Η κα Πιερρή διαβεβαίωσε τον κ. Κατσιφάρα και τα μέλη της Παράταξης του, ότι η σχολική χρονιά ξεκινά χωρίς κενά από εκπαιδευτικούς σε ολόκληρο τον νομό. Τόνισε ότι για τον λόγο αυτό εργάζονταν όλοι στην Διεύθυνση ολόκληρο τον Αύγουστο έως αργά τις απογευματινές ώρες.

Υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης για πιθανά προβλήματα από την πανδημία, αλλά και γενικότερα δεν υπάρχει εφησυχασμός, καθώς η κοινωνία μας αντιμετωπίζει ποικίλα προβλήματα, τα οποία πολλές φορές έχουν αντίκτυπο στην συμπεριφορά των μαθητών στο σχολείο. Το τελευταίο είναι κάτι που επεσήμαναν εξ αρχής τα μέλη της παράταξης «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ», τονίζοντας ότι η πρόληψη έχει πάντα καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος η κα Πιερρή ανέφερε τις αντικειμενικές δυσκολίες της Διεύθυνσης σε λειτουργικά θέματα αυτής και την ενίσχυση της με υλικό και πόρους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου απρόσκοπτα να λειτουργεί προς όφελος της Εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τα μέλη της παράταξής μας τόνισαν ότι τα θέματα παιδείας είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας και δεσμεύτηκαν ότι θα είναι στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και των μαθητών.

Θα ακολουθήσει συνάντηση και με τον νέο διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα