04/09/202212:49

Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ το βρέφος 8 μηνών που γλίτωσε από τα δόντια του λυκόσκυλου– Μηνύσεις εκατέρωθεν από τον πατέρα του παιδιού και την ιδιοκτήτρια του ζώου

Στιγμές πανικού στην Κρήτη με ένα παιδί 8 μηνών να μεταφέρεται τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Ο σκύλος ξέφυγε από την ιδιοκτήτρια και έκανε επίθεση. Τι λέει ο πατέρας του μωρού, που έτρεξε στο σημείο…

Οι φωτογραφίες μετά την επίθεση συνοδεύουν τα λόγια του πατέρα. Περιγράφει πως ο σκύλος τραυμάτισε το μωρό του και διαψεύδει την ιδιοκτήτρια που από χθες τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό. Το μόλις 8 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Κρήτη και προσπαθεί να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το πρωί 3 Σεπτεμβρίου του 2022, όταν μία 52χρονη γυναίκα πήρε το μόλις 8 μηνών εγγονάκι της να κάνουν μία βόλτα κοντά στο σπίτι τους, στο Γάζι. Ξαφνικά την ώρα που περπατούσαν στο δρόμο εμφανίζεται μία 49χρονη με ένα μεγάλο σκυλί. Κάποια στιγμή της ξεφεύγει και επιτίθεται στο μωρό.

Αμέσως το παιδί οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να περιποιούνται τα τραύματά του. Μόλις ο 26χρονος πατέρας του παιδιού έμαθε τι έγινε πήγε και βρήκε την 49χρονη ιδιοκτήτρια του σκυλιού και της επιτέθηκε χτυπώντας την στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν η 49χρονη και ο 26χρονος να αλληλομηνυθούν και να συλληφθούν.

Οπως δήλωσε ο πατέρας του παιδιού ο σκύλος δάγκωσε το μωρό στο μάτι, στο μηρό και στο μπράτσο! Ο ίδιος βρισκόταν στη δουλειά του, όταν όπως είπε δέχθηκε το τηλεφώνημα που του πάγωσε το αίμα. «Ορμηξε κατευθείαν πάνω στο μωρό και άρχισε να το δαγκώνει παντού», δήλωσε σοκαρισμένος.

«Ο σκύλος είναι πολύ άγριος. Το γνωρίζει όλη η γειτονιά. Με το που έφτασα στο σπίτι, σε κατάσταση σοκ, είδα την ιδιοκτήτρια του ζώου μέσα, η οποία μου είπε ότι δεν έφταιγε εκείνη. Δεν την χτύπησα, λέει ψέματα. Την έσπρωξα μόνο γιατί αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάω το παιδί μου, που ήταν μέσα στα αίματα, στο νοσοκομείο», δήλωσε στο ekriti.gr ο 26χρονος.

Ο 26χρονος μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο από όπου και οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω από το ekriti.gr. Ευτυχώς τα τραύματα δεν προκαλούν κίνδυνο για τη ζωή του.

  

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα