18/09/202211:25

Δήμος Πύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο BEACH RACKETS και 1ο BEACH VOLLEY- Παναγιώτης Αντωνακόπουλος “Δημιουργούμε υγιές πρότυπο για όλα τα παιδιά” (Photos)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα με τη συμμετοχή πολλών αθλητών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολίτες του Πύργου κάθε ηλικίας στην διεξαγωγή του 1ου BEACH RACKETS και 1ου BEACH VOLLEY που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου την Παρασκευή (16/9) και το Σάββατο (17/9) σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Και οι δύο ημέρες κύλησαν με πολλές συμμετοχές αθλητών, όχι μόνο του Πύργου αλλά και από άλλες περιοχές της Ηλείας και της Πελοποννήσου, με το κοινό να έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά  με το άγνωστο για πολλούς  άθλημα του BEACH RACKETS αλλά και να παρακολουθεί τις εντυπωσιακές φάσεις των παιχνιδιών του BEACH VOLLEY.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ, άτομα που στέκονται και παραλία

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Ο κ. Αντωνακόπουλος συνεχάρη όλους τους αθλητές και δήλωσε: “ Θέλουμε να έχουμε χαρούμενους πολίτες και κυρίως χαρούμενα και χαμογελαστά παιδιά. Οι πλατείες είναι ένας χώρος κυρίως για τα παιδιά, για τον αθλητισμό, τη μουσική… για χαρούμενους ανθρώπους. Παιδιά που αγωνίζονται, έχουν σωματική και ψυχική υγεία και καλή πορεία στο σχολείο, μακριά από παραβατικότητες,  bullying και άλλες καταστροφικές συνήθειες. Δημιουργούμε ένα υγιές  πρότυπο για όλα τα παιδιά”.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Την διοργάνωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, το οποίο έμεινε εντυπωσιασμένο από την ταχύτητα εξέλιξης των φάσεων των παιχνιδιών και την ταχύτητα που καταγραφόταν στους αγώνες ξυλορακέτας από ειδικό ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Α΄ ΕΣΑΞ Γιώργος Κοσμάς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας και χειριστής συστήματος μέτρηση πόντων Τάσος Μπινιώρης οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι απο την άρτια διοργάνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Την αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε  και με την πολύτιμη συνδρομή του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Πατσούρης ο οποίος ενημέρωνε το κοινό για την εξέλιξη των αγώνων όπως και για τους κανόνες των αθλημάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα