29/09/202217:26

EEEEK ΠΥΡΓΟΥ: Συμμετέχει στους αγώνες των Special Olympics

 To EEEEK Πύργου συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στους αγώνες των Special Olympics, σε μια μεγάλη γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Λουτράκι Κορινθίας από 3 έως 8 Οκτωβρίου, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

 

Την Τελετή Έναρξης θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυς κ. Διονύσιος Κοδέλλας, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου, ενώ η Τελετή Λήξης θα διεξαχθεί στο Ανοιχτό Θέατρο SportCamp, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Οι  μαθητές του ΕΕΕΕΚ θα συμμετέχουν στο άθλημα bocce από τις 3 Οκτωβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα ταλέντα τους στέλνοντας ταυτόχρονα το πιο ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και ένταξης! Κάθε συμμετοχή είναι αξιέπαινη κι αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς προάγει την αξία του «Ευ αγωνίζεσθαι»: Οι αθλητές παίζουν δίκαια, ομαδικά, με σεβασμό στους συναθλητές τους, με στόχο να ζήσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να αθληθούν, να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, να εξελιχθούν και να κάνουν φίλους. Η αποστολή θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στο Λουτράκι. Αρχηγός της αποστολής θα είναι η Διευθύντρια Πετρόγιαννη Αγγελική και προπονήτρια συνοδός η κ. Ηλιάδου Χρηστίνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  θερμά τον κ. Ηλιαδή Ανδρέας καθηγητή φυσικής αγωγής που βοήθησε στην προπόνηση των αθλητών και ήρθε εθελοντικά από την Αμαλιάδα και  το ΣΥΝ.ΠΕ ΤΑΞΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ για την μεταφορά της αποστολής  στο Λουτράκι.

 

 

Ευχόμαστε στους αθλητές μας  καλή επιτυχία τον δικό τους αγώνα.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα