30/09/202214:50

Δήμος Πύργου: Ημέρα αθλητισμού στα σχολεία- «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» (photos)

Δήμος Πύργου: «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ»

Με στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πύργου διοργάνωσαν πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος βρέθηκε κοντά στα παιδιά τριών σχολείων, όπου και τους επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Πρώτος σταθμός ήταν το ΚΔΑΠμεΑ «Ηλίανθος» στον Κούβελο όπου σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Πύργου τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο και με την καθοδήγηση των διευθυντών τους Ερμίνα Ζανταρίδου και Αγγελική Πετρόγιαννη όπως και του εκπαιδευτικού προσωπικού αθλήθηκαν και διασκέδασαν.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Ο κ. Πλεμμένος επισκέφτηκε επίσης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο το 6ο δημοτικό σχολείο. Εκεί τα παιδιά ενημερώθηκαν από τον προπονητή Πάνο Τσόκο για το άθλημα του μπάντμιντον, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης στην Ελληνορωμαϊκή πάλη Αρίωνα Κολιτσόπουλο και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πατέρα του και προπονητή Αλέξη, να ασκηθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τον γυμναστή Μάκη Κόκκαλη και να χορέψουν με τη Ζωή Ανδρίτσου.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η «στρογγυλή θεά» είχε την τιμητική της στο 4ο Γυμνάσιο Πύργου όπου μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας βρέθηκε εκεί ο προπονητής του Πανηλειακού Γιώργος Κούτσης και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και άτομα που στέκονται

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα