30/09/202220:11

Ηλεία: Σοβαρή περιπέτεια υγείας για 67χρονο απο περιοχή στον κάμπο του Νομού– Από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου στο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων που δίνει μάχη για τη ζωή του

Σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει 67χρονος άνδρας ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με μια απλή λοίμωξη και αφού από τα έκτακτα οδηγήθηκε στην Παθολογική Κλινική η εξέλιξη της κατάστασής του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Παρά τις εκκλήσεις της κόρης του να δει το περιστατικό το Νοσηλευτικό προσωπικό την καθησύχασε, ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ωστόσο, ο μοναδικός Παθολόγος Γιατρός που υπάρχει στο Νοσοκομείο Πύργου, διαπίστωσε κάποιες ώρες αργότερα, όταν εξέτασε τον ασθενή, ότι χρειάζεται αμέσως να διασωληνωθεί. Έτσι ο 67χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Χατζηκώστα), όπου βρέθηκε κρεβάτι και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του, παραμένοντας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις παθογένειες του Νοσοκομείου Πύργου, από τις ελλείψεις γιατρών. Η προσωρινή Διοίκηση έχει ενημερωθεί και εξετάζει τις συνθήκες εξέλιξης του περιστατικού.

ΕΡΤnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα