07/10/202222:02

Ηλεία: Τρεις φωτιές, μια σε μονοκατοικία τα ξημερώματα στη Ζαχάρω και 2 πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις σε Πλάτανο και Καβούρι το μεσημέρι κινητοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νομό

Ηλεία: Τρεις φωτιές σήμερα, μια σε μονοκατοικία τα ξημερώματα στη Ζαχάρω και 2 πυρκαγιές σε αγροτικές εκτάσεις σε Πλάτανο και Καβούρι το μεσημέρι κινητοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νομό

Συγκεκριμένα Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ακατοίκητο κτίριο, στην είσοδο της Ζαχάρως.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Πυρκαγιά μέσα στο χωριό, σε αγροτική έκταση ξέσπασε το μεσημέρι σήμερα στον Πλάτανο και ανησύχησε τους κατοίκους καθώς πήρε γρήγορα διαστάσεις και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά ευτυχώς η έγκαιρη επέμβασή των πυροσβεστών την έθεσε σχετικά γρήγορα υπο έλεγχο και έσβησαν οι φλόγες.

Τέλος, μια ακόμη πυρκαγιά εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, στον οικισμό Καβούρι, του δήμου Πύργου,κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά έκαψε αγροτική έκταση, ενώ τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χάρη στην άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα