27/10/202217:22

Θεατρική Ομάδα Πύργου: Πρεμιέρα αύριο 28/10 για την παράσταση με το έργο του Δημήτρη Ψαθά, «Φον Δημητράκης»- Μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων

Το έργο του Δημήτρη Ψαθά, «Φον Δημητράκης», ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα Πύργου με πρεμιέρα αύριο και με παρστάσεις μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου στο Θέατρο Απόλλων στον Πύργο..

Η Θεατρική Ομάδα Πύργου και η σκηνοθέτης Ευανθία Στιβανάκη σε συνέντευξης τύπου χθες αναφέρθηκαν στην παράσταση, η οποία όπως τόνισαν είχε προγραμματιστεί να ανέβει πριν από δύο χρόνια αλλά η πανδημία του κορωνοϊού ανάγκασε τους συντελεστές της να την αναβάλλουν.

Η πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου Ευρυδίκη Γερασιμοπούλου, ανέφερε ότι η παράσταση  είναι αφιερωμένη στον μεγάλο ηθοποιό Κώστα Καζάκο που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή αλλά και στην αδικοχαμένη Φένια Καρδιανού η οποία υπήρξε μέλος της θεατρικής Ομάδας.

«Οι παραστάσεις θα είναι από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου κάθε μέρα στις 9 το βράδυ, εκτός Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης και όσοι θέλουν μπορούν να κλείνουν θέσεις από τι 6 το απόγευμα και μετά στο τηλέφωνο του θεάτρου: 26210 36521.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα