07/12/202218:00

Στο γραφείο της Αμαλιάδας οι ευχές για την Άννα- Μαρία Βλαγκούλη- Την Παρασκευή 09/12 το απόγευμα

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ

Στο γραφείο της Αμαλιάδας οι ευχές
για την Άννα- Μαρία Βλαγκούλη

Στο πολιτικό γραφείο που μέχρι πρότινος αποτελούσε ισχυρό σημείο αναφοράς έντονης δράσης και εξελίξεων στα δρώμενα του τόπου, εκεί που βρισκόταν με τους πολιτικούς του φίλους και τους συμπατριώτες του, ο αείμνηστος Θεόδωρος Βλαγκούλης, θα δεχθεί την Παρασκευή για την ονομαστική της εορτή η κόρη του Άννα- Μαρία Βλαγκούλη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

Ειδικότερα την Παρασκευή το απόγευμα 06.00 έως 09.00 το βράδυ, θα έχει την ευκαιρία στον ιστορικό και σημειολογικό χώρο να ανταλλάξει ευχές και να συζητήσει με πολίτες που θα την επισκεφθούν.

Η Άννα- Μαρία Βλαγκούλη ακολουθώντας τα χνάρια του αγαπημένου της πατέρα δίνει πλέον τον δικό της πολιτικό αγώνα και όπως συχνά επισημαίνει με τιμή και ξεχωριστή δυναμική που της δίνει η αγάπη του κόσμου με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η παρουσία της, την Παρασκευή το απόγευμα στο γραφείο της Αμαλιάδας, με αφορμή κατά την ονομαστική της εορτή, αποτελεί και μία καλή ευκαιρία να την γνωρίζουν οι συμπολίτες της από κοντά και να ακούσουν για τις επιδιώξεις και τους στόχους ενός νέου ανθρώπου που στην πολιτική ζωή και τα κοινά της Ηλείας.

Η διεύθυνση του γραφείου είναι Καλαβρύτων 2, Αμαλιάδα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα