21/12/202213:41

“ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ”: Τo Συλλεκτικό “Κουτί” αξία πολιτισμού στηρίζει το εκπαιδευτικό – κοινωνικό έργο του ΕΕΕΕΚ Πύργου

ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ «ΚΟΥΤΙ»
ΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ/
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
Δήλωση του Γιώργη ΤάΚη Δόξα και των Συνεργατών

Στις 5 Ιανουαρίου 2023 θα διατίθεται στο Διαδίκτυο (Ελλάδα και Εξωτερικό) ένα Προϊόν / Υπηρεσία με τον τίτλο: ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ «ΚΟΥΤΙ» ΑΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνεται ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ του Ποιήματος των Ολυμπιακών Αγώνων «Φως της Ολυμπίας» που εμπνεύστηκε ο Ερημίτης του Πύργου ΤΑΚΗΣ ΔΟΞΑΣ τον Σεπτέμβριο του 1958 και την απαγγελία από τον δημιουργό του.
Για συμβολική αξία στην πολύτιμη μνήμη και έργο του ΤΑΚΗ ΔΟΞΑ, αποφασίσαμε (ανεξάρτητα με την Συλλεκτική αξία του Χειρογράφου σύμφωνα με αξιολόγηση ειδικών) η τιμή να είναι ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΚΤΩ (58) ΕΥΡΩ καθότι το ποίημα αποτελεί έμπνευση του 1958.
Από την κάθε πώληση η Εταιρεία μας (DOXAS/ΔΟΞΑΣ Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, θα διαθέτει ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ για να στηρίξει το Εκπαιδευτικό / Κοινωνικό Έργο του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου. Ενός Σχολείου που με την υπεύθυνη διοίκηση της κ. Αγγελικής Πετρόγιαννη και των άξιων εκπαιδευτικών προσφέρουν σημαντική στήριξη για το Αύριο των Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.
Πρέπει να τονιστεί ότι για να «γεμίσει το κουτί» συνέδραμαν ο Γραφίστας κ. Βασίλης Σαχινίδης και το Στέλεχος Πληροφορικής κ. Μανώλης Λουγιάκης.
Από Καρδιάς (εκτός της στήριξης του ΕΕΕΕΚ Πύργου) σε κάθε συμπατριώτη Ευχές αυτή η νέα Χρονιά (2023) νάναι «πλούσια» από Υγεία και Χαρά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα