23/12/202217:05

Ευχές Χριστουγέννων από τους αιρετούς της Ηλείας!

Οι αιρετοί της Ηλείας εύχονται… ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου

Βουλευτού Ηλείας-Προέδρου Επιτροπής Περιβάλλοντος

Αλληλεγγύη και “επί γης ειρήνη”!

«Αγαπημένοι μου φίλοι και συμπολίτες,

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις οικογένειες του Νομού μας  «Καλά Χριστούγεννα»!

Η γέννηση του Κυρίου ας μας εμπνεύσει για άλλη μια φορά με το αιώνιο μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας!

Τα φετινά Χριστούγεννα ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο και τη φύση και ας ασκήσουμε την προσφορά ως ουσιαστική στάση ζωής.

Ας σταθούμε κοντά σε όσους μας έχουν περισσότερη ανάγκη, τους ηλικιωμένους συγγενείς, τους φίλους και τους γείτονές μας, τα παιδιά μας, τα άτομα με αναπηρία, στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ας σκεφτούμε ακόμα τα σώματα ασφαλείας που συνεχίζουν να προσφέρουν αδιάκοπα τις υπηρεσίες τους αυτές τις άγιες ημέρες, αλλά και όσους αγαπημένους μας, που παρότι θα θέλαμε να είναι κοντά μας, τουναντίον βρίσκονται μακριά – τους ναυτικούς μας, αλλά και τους αποδήμους Ηλείους.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνει πραγματικότητα το “επί γης ειρήνη” και ας ενώσουμε την προσευχή μας με τους χριστουγεννιάτικους ύμνους, για την κατάπαυση των εχθροπραξιών στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, στην Ουκρανία, αλλά και παγκόσμια.

Η γέννηση του Ιησού Χριστού ας μιλήσει στις καρδιές όλων μας φέρνοντας αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα.

Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα!»

 

Xριστουγεννιάτικες ευχές από τον Κώστα Τζαβάρα

Eύχομαι σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία. Το 2023 ας γίνει η χρονιά της ελπίδας και της αναδημιουργίας μετά το οριστικό τέλος των αλλεπάλληλων κρίσεων που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Το νέο έτος να σημάνει την απαρχή μιας νέας πορείας για την Ηλεία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που επιτέλους θα σταματήσει ο παραγκωνισμός και η απομόνωσή τους και θα αναγνωριστούν τα ακαταμάχητα φυσικά, ιστορικά και αναπτυξιακά πλεονεκτήματά τους ως βάση για την οικοδόμηση μιας καλύτερης ζωής.

Χρόνια Πολλά

Κώστας Τζαβάρας,

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ

 

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Φάρος ελπίδας και αγάπης, τα Χριστούγεννα!

Φάρος ελπίδας και αγάπης, η γέννηση του Θεανθρώπου μας οπλίζει με δύναμη ώστε να αφήσουμε πίσω όλα τα προβλήματα και να κοιτάξουμε μπροστά ένα φωτεινότερο μέλλον.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορούν πλέον να αισιοδοξούν, γιατί βλέπουμε όλοι την σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναγέννηση της χώρας μας. Μία προσπάθεια που αποδίδει σε όλους τους τομείς και με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και κυρίως ενότητα και συλλογική προσπάθεια από όλους είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε το καλύτερο για τον τόπο μας, για την χώρα μας, για τους απανταχού Έλληνες.

Ας μην ξεχνάμε επίσηςπως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, ας βοηθήσουμε λοιπόν τον συνάνθρωπο τις φετινές γιορτές, ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πιο αδύναμους και με ομοψυχία ας πορευτούμε στο μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

Ευχές για τα Χριστούγεννα από τον Διονύση Καλαματιανό

Πάντα οι γιορτές των Χριστουγέννων πλημμυρίζουν από χαρά και αισιοδοξία. Περικλείουν όλους εκείνους τους ελπιδοφόρους συμβολισμούς που μας κάνουν να οραματιζόμαστε καλύτερες ημέρες, να βλέπουμε περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι.

Εμπεριέχουν, όμως, μέσα τους τη βαθιά περισυλλογή και την ενσυναίσθηση.

Μας δείχνουν τον δρόμο για μια ανθρωποκεντρική αντίληψη με κοινωνική δικαιοσύνη, με καθημερινή αγάπη, αλληλεγγύη και πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Και αυτά τα Χριστούγεννα η σκέψη, η προτεραιότητα και η έμπρακτη στήριξή μας είναι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Στους αδύναμους και ευάλωτους που υποφέρουν στη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!

 

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ: «Αυτά τα Χριστούγεννα ας δώσουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα αγάπη»

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ
Επικεφαλής Κ.Ο.
ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής
Βουλευτής Ηλείας

«Αυτά τα Χριστούγεννα ας δώσουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα αγάπη»

Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να είναι απλά μια γιορτή που μας βγάζει από την καθημερινότητα.
Πρέπει να συνδέεται με πνευματική και ηθική ανάταση.
Να μας ωθεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να νοιαζόμαστε για όσους ζουν δίπλα μας και δεν εννοώ μόνο στην οικογένεια μας.
Η ελληνική κοινωνία στηριζόταν πάντα στην ανθρωπιά, στην αλληλεγγύη.
Με αυτές τις αξίες στάθηκε όρθια σε καιρούς δύσκολους.
Ας αναζητήσουμε και πάλι αυτές τις αξίες, μέσα μας.
Και ας περάσουμε σε πράξεις.
Αυτά τα Χριστούγεννα ο καθένας μας ας δώσει ό,τι μπορεί.
Ας δώσουμε πρώτα και πάνω από όλα, αγάπη.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες της Ηλείας, σε κάθε οικογένεια καλά Χριστούγεννα.
Με αγάπη, αλληλεγγύη, υγεία, ανθρωπιά.
Χρόνια Πολλά σε όλους.

 

ΠΔΕ-Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης: «Χριστούγεννα με ελπίδα και πίστη»

Με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, ο Περιφερειάρχης δήλωσε τα εξής: «Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε τις ουσιαστικές και αληθινές αξίες της ύπαρξής μας, τη σημασία της αλληλεγγύης, αλλά και τη σπουδαιότητα της διαρκούς προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον. Εύχομαι σε καθέναν και σε κάθε μία ξεχωριστά, υγεία, αγάπη και γαλήνη. Με την ελπίδα και την πίστη οδηγό σε κάθε προσπάθεια. Καλά Χριστούγεννα!»

 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου για Χριστούγεννα

Μήνυμα Χριστουγέννων

Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας ζεστάνει και ας γεμίσει τις καρδιές μας, με συναισθήματα αγάπης, πίστης, ελπίδας και προσφοράς.
Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα, ο καθένας από εμάς, να βιώσει εσωτερικά το βαθύ νόημα αυτών των ημερών, με σεβασμό, κατανόηση και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας.
Χρόνια πολλά σε όλους, με Υγεία, Χαρά και οικογενειακή Ευτυχία.

Βασίλειος Κων. Γιαννόπουλος
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας

 

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Νίκου Κοροβέση Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού

Τα Χριστούγεννα, η κορυφαία γιορτής της Αγάπης πλησιάζει όπως και το τέλος μιας χρονιάς που σηματοδότησε την επιστροφή μας στην κανονικότητα μετά το δύσκολο μακρύ διάστημα της πανδημίας και των προβλημάτων που δημιούργησε. Πλέον, βλέπουμε τα πράγματα με άλλη ματιά, με περισσότερη αισιοδοξία και εύχομαι και ελπίζω μαζί με την γέννηση του Χριστού, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας και στις καρδιές μας. Εμείς από την πλευρά μας ως Περιφέρεια προχωράμε μπροστά με σκληρή δουλειά ατενίζοντας το μέλλον, οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε το αύριο του τόπου μας βάζοντας τη σφραγίδα μας για το σήμερα, για την επόμενη μέρα, για τον κάθε συμπολίτη μας και κυρίως για τις επόμενες γενιές. Εύχομαι σε όλες και όλους να περάσετε χαρούμενες στιγμές και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, πρόοδο και χαρές για κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια. Καλά Χριστούγεννα με υγεία

Νίκος Κοροβέσης Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ

Η ενσάρκωση του Θεού
και ο δρόμος της λύτρωσης!

Η Μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων προσδίδει πάντα την αισιοδοξία και μας προδιαθέτει για μια νέα περίοδο με περισσότερο φως μεγαλύτερη αγάπη έντονη θέληση για δημιουργία!
Με αυτό το πνεύμα η Γέννηση του Θεανθρώπου «αγγίζει» τις καρδιές μας και γίνεται η προτροπή για να γαληνέψουν οι ψυχές ας και να τροφοδοτηθεί με δύναμη αλληλεγγύης η ζωή μας.
Με τέτοια συναισθήματα ως άνθρωποι και ως Ηλείοι μπορούμε να κάνουμε μαζί σταθερά βήματα μπροστά. Με πίστη σε ότι και αν κάνουμε και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Η ενότητα και η σύμπνοια στην κατεύθυνση του κοινού καλού μας γεμίζει αυτές τις μέρες των εορτών με καλοσύνη ευπρέπεια και λύτρωση.
Σε αυτή την κατεύθυνση το δρόμο της οποίας μας δείχνει η ενσάρκωση του Θεού οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και πάντα έτοιμοι για να την μετατρέπουμε από απλή λέξη σε πράξη, σε στάση ζωής για τη γενιά μας και για τα παιδιά μας !

Καλά Χριστούγεννα!

 

Ευχές Χριστουγέννων απο τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωτο Βασιλόπουλο

Ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος σας εύχεται καλές γιορτές

«Εύχομαι σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά.

Να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει ευτυχία και να προσφέρει τα «δώρα» της γενναιοδωρίας σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αποδεχτούν.

Οφείλουμε να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία, να αλλάξουμε στάση ζωής και να αποκτήσουμε εξωστρέφεια. Να δείξουμε στοργή, αγάπη, συμπόνια.

Να γίνουμε πραγματικοί άνθρωποι.

Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας και να τους παραδώσουμε μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για εμάς τους ίδιους, τους συμπολίτες μας, την Ηλεία μας και ευρύτερα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όταν είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι, είμαστε δυνατοί και αποτελεσματικοί!»

 

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Η γέννηση του Θεανθρώπου πάντα συνδέεται με μια αναγκαία αισιοδοξία που έχει ο άνθρωπος να συνεχίσει τον αγώνα της ζωής του. Στις μέρες μας, το μήνυμα «ἐπί γῆς εἰρήνη» είναι πιο έντονο και πιο επίκαιρο. Η Ειρήνη δεν υπάρχει στον πλανήτη μας. Δυστυχώς βλέπουμε από παντού «μαύρα σύννεφα» να πυκνώνουν. Η χώρας όμως είναι μια δύναμη ειρήνης. Ο λαός μας είναι ένας ειρηνικός λαός, έχει παράξει πολιτισμό χιλιάδες χρόνια τώρα στο πνεύμα του Χριστιανισμού. Και στο πνεύμα του Χριστιανισμού, τα πάντα έχουν κέντρο τον άνθρωπο.
Η Ειρήνη είναι βασική προϋπόθεση της ζωής του ανθρώπου. Η αλληλεγγύη βασική προϋπόθεση ύπαρξης της κοινωνίας.
Εύχομαι η έλευση του Θεανθρώπου να σημάνει κάτι και στις σκέψεις και το μυαλό αυτών που αποφασίζουν για τον πλανήτη μας. Παράλληλα όμως πρέπει οι λαοί να πάρουν αυτό το μήνυμα και να το κάνουν πράξη με μια ζωντανή παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.
Οι πολίτες εάν είναι Χριστιανοί, θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα για την προστασία της Ειρήνης, της Ισότητας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Αξιοπρέπειας. Αυτό είναι το βασικό χριστιανικό μήνυμα. Δεν είναι ο Χριστιανισμός μια «νεκρή» μουσειακή θεωρία. Είναι τρόπος ζωής. Αν θέλουμε να λεγόμαστε Χριστιανοί, να ζήσουμε σαν Χριστιανοί!
Εύχομαι χρόνια πολλά και χαρούμενες γιορτές σε όλους!

Ο Δήμαρχος Πύργου
Πανάγιωτης Αντωνακόπουλος

 

 

EΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ 

Τα φετινά Χριστούγεννα να ανακτήσουμε την ελπίδα!

Liberis

Η γέννηση του Χριστού άλλαξε την πορεία του ανθρώπου, σηματοδότησε την αναγέννησή του ώστε να ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό και να ανακτήσει την ελπίδα.

Διανύσαμε μία πολλαπλά δύσκολη χρονιά και το μήνυμα των Χριστουγέννων προβάλλει πιο επίκαιρο από ποτέ. Ας προσπαθήσουμε αυτό το μήνυμα να το μετουσιώσουμε σε πράξη στην καθημερινότητά μας και με αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε κάθε δυσκολία.

Τα φετινά Χριστούγεννα ας προτάξουμε την αδελφοσύνη, την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ισότητα, την ισονομία, ας μετατρέψουμε το ατομικό σε συνολικό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον καθένα προσωπικά αλλά και για τον τόπο μας.

Εύχομαι οι γιορτές να είναι η αφετηρία μίας νέας δημιουργικής περιόδου, να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας, να πιστέψουμε στον άνθρωπο, να οπλιστούμε με αισιοδοξία, να δώσουμε χώρο στην αγάπη και με χαμόγελο να δώσουμε ελπιδοφόρα προοπτική στο αύριο.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ 

Αναδεικνύεται η αξία της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

«Εν ανθρώποις ευδοκία»! Τρεις λέξεις που αυτές τις Άγιες μέρες, αφυπνίζουν συνειδήσεις, εμπνέουν αγάπη  και αναδεικνύουν την μοναδική αξία της αλληλεγγύης και  της ανθρωπιάς. Η Γέννηση του Σωτήρος  σπιθοβολά μέσα στο βαθύ σκοτάδι της ηθικοπολιτικής απαξίωσης  και μετατρέπεται σε άπλετο νικητήριο φως.

Σε αυτούς τους ανελέητους καιρούς των δαιμονικών διαθέσεων και των απρόσμενων εξελίξεων, εμφανίζεται το Άστρο της Βηθλεέμ και δείχνει τον φωτεινό δρόμο της φιλαλληλίας και της αλληλοϋποστήριξης.

Η εορτή των Χριστουγέννων μας στέλνει το μήνυμα της ανάγκης για  σύμπραξη κοινωνικών και τοπικών φορέων με την στήριξη της πολιτείας ώστε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο όχι ευκαιριακής ελεημοσύνης αλλά  ανιδιοτελούς και συνεχούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.

 «Χριστός γεννάται δοξάσατε…»!  Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα η λαμπρή Δεσποτική εορτή,  να υπερκεράσει τις δυσκολίες που διανύουμε, δίνοντας σε όλους υγεία και ειρήνη, σηματοδοτώντας ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

 Ανδρέας Σπ. Μαρίνος 

Δήμαρχος Πηνειού

 

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που η γέννηση του Θεανθρώπου φέρνει αγάπη, καλοσύνη, αλληλεγγύη.

Αυτές τις μέρες, μέρες χαράς, είναι ευκαιρία να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πριν και πάνω από όλα στους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας – αστέγους, απόρους, ασθενείς. Είναι ευκαιρία να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να αναλογιστούμε τα πεπραγμένα μιας χρονιάς, να συγχωρήσουμε.

Εύχομαι σε όλους αυτά τα Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά. Εύχομαι και ελπίζω μαζί με την γέννηση του Χριστού, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας, στις καρδιές μας. Να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει την ευτυχία και την ανατροπή στη μιζέρια, και να προσφέρει τα «δώρα» της γενναιοδωρίας σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα αποδεχτούν.

Για μια ακόμη φορά οφείλουμε να στηριχθούμε στην αγάπη και στο ήθος που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία. Να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, αυτά της ειρήνης, της αλληλοβοήθειας, του αλληλοσεβασμού. Να δείξουμε στοργή, αγάπη, συμπόνια.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τις μελλοντικές γενιές, για τα παιδιά μας και ας τους παραδώσουμε μια καλύτερη επόμενη μέρα.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και αγάπη για όλους!

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας

 

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα
Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Η καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια έχει διαταραχθεί αρκετά από τις αλλεπάλληλες κρίσεις, που συνέβησαν όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρώτα η οικονομική δυσπραγία της χώρας μας, μετά η υγειονομική κρίση της πανδημίας, τελευταία τα τύμπανα πολέμου που ηχούν στην Ευρώπη και επηρεάζουν και την πατρίδα μας. Διάχυτος είναι ο φόβος, η επιφυλακτικότητα, η αγωνία για το αύριο. Δύσκολα σφίγγουμε το χέρι του άλλου, οι αγκαλιές μας δεν ανοίγουν αυθόρμητα, οι μεγάλες παρέες και συγκεντρώσεις συρρικνώθηκαν.

Αυτή δεν είναι όμως η ζωή που μας αξίζει, δεν ανταποκρίνεται στον αγώνα, τα όνειρα και τις προσπάθειες που κάθε μέρα καταβάλλουμε. Για αυτό δε συμβιβαζόμαστε, αντιδρούμε, παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο. Και οι γιορτινές μέρες που πλησιάζουν είναι η ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε πίσω τη ζωή που στερηθήκαμε με αγάπη, αλληλεγγύη, συντροφικότητα, αξιοπρέπεια.

Εύχομαι, λοιπόν, με τη γέννηση του Χριστού να αναγεννηθεί και η ελπίδα όλων μας για χαρούμενη, δημιουργική και γεμάτη ανθρωπιά ζωή.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά

Ο Δήμαρχος

Σάκης Μπαλιούκος

Ευχές Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της ελπίδας και της αλληλεγγύης. Είναι η γιορτή που ενδυναμώνει τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο αύριο, με ειρήνη στον κόσμο, πνευματική ανάταση, σεβασμό προς το συνάνθρωπό μας. Η δύσκολη εποχή που ζούμε δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην πορεία της κοινωνίας. Με
αισιοδοξία, πίστη και αυτοπεποίθηση θα σταθούμε όρθιοι στις δυσκολίες. Με αλληλεγγύη και αγάπη θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που τόσο έχουμε ανάγκη και τόσο πολύ αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Τα φετινά Χριστούγεννα ας είναι για όλους μας αφετηρία μια νέας δημιουργικής περιόδου, με αισιοδοξία, υγεία κι ευημερία.

Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος
Δήμαρχος Ζαχάρως.

 

Ευχές Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργου Γεωργιόπουλου

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της ελπίδας, της αγάπης, της αλληλεγγύης. Έχοντας αφήσει πίσω μας τις μεγάλες δοκιμασίες των προηγούμενων χρόνων, πασκίζουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας για να διαχειριστούμε το παρόν και το μέλλον ενός τόσο σημαντικού Δήμου, όπως ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Συνοδοιπόροι μας, οι δημότες μας, οι άνθρωποι που δίνουν πνοή και ενέργεια σ’ αυτό τον τόπο.

Σ’ όλους αυτούς, εύχομαι υγεία, ευημερία και πρόοδο. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

 

Μαρίνος Αχτύπης -Αντιδήμαρχος Πύργου – Ευχές Χριστουγέννων

Αγαπημένοι μου φίλοι & καλοί μου συντοπίτες,

οι ημέρες των εορτών φωτίζουν την ζωη μας.

Εύχομαι και ελπίζω μαζί με την γέννηση του Χριστού, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας, στις καρδιές μας. Να αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φέρει την ευτυχία και την ανατροπή στη μιζέρια, και να προσφέρει τα «δώρα» της γενναιοδωρίας σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τα

αποδεχτούν Ας γιορτάσουμε με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης,

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία!

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Μαρίνος Αχτύπης

Αντιδήμαρχος Πύργου

 

Ευχές απο τον Αντιδήμαρχο Πύργου Γιάννη Πλεμμένο 

 

Eυχές για Χρόνια Πολλά από τον Επίκουρο Καθηγητή-Μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ & Δημοτικό Σύμβουλο Ανδραβίδας -Κυλλήνης

Στα φετινά τα Χριστούγεννα, ας λάμψει η ελπίδα για ένα ειρηνικό και καλύτερο κόσμο.

Με τις καλύτερες ευχές μου

Χρόνια Πολλά

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιώργος Παναγιωτόπουλος

 

Ευχές Γιάννη Κουτσούκου

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ο.Π. ΠΥΡΓΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ν.Δ.

Να «αγγίξουμε» με τις καρδιές μας
το συγκλονιστικό γεγονός της Γέννησης!


Με την ελπίδα μας αναπτερωμένη σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας, γιορτάζουμε και φέτος τη Γενέθλια Ημέρα της Ανθρωπότητας!

Η Γέννηση του Χριστού… Ο Θεός που σαρκούται, και εισέρχεται κομβικά στην ανθρώπινη σκηνή για να την αλλάξει, να τη διδάξει αγάπη, σωφροσύνη, πίστη και αλληλεγγύη και να θαυματουργήσει με την ίδια του τη ζωή…

Σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός. Στο θαύμα ακριβώς της γέννησης του Θεανθρώπου, πρέπει να «αγγίξουμε» με τις καρδιές μας για να οδηγηθούμε στον δικό μας τρόπο συμπεριφοράς και συναισθημάτων.

Η συγκλονιστική εξέλιξη της ανθρωπότητας και η ακλόνητη πορεία προς τη λύτρωση είναι τόσο μακριά αλλά και τόσο πολύ κοντά μας… Και αυτό οφείλουμε να μην το ξεχνάμε σε ότι και αν κάνουμε στον επίγειο κόσμο της καθημερινότητάς μας.

Κάτω από αυτές τις σκέψεις, θέλω να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα χωριστά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία αντίστοιχα. Αισιόδοξα και δυναμικά να δούμε και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά!

Χρόνια Πολλά!

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΕΕΠ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ


Χριστούγεννα!… Μια ευκαιρία να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας, να αναλογισθούμε ποια πράγματα δυσκολεύουν τον συνάνθρωπό μας, ποιες ανάγκες έχουν στην καθημερινότητά μας και να προσφέρουμε πραγματική αγάπη με ιδιαιτέρως αλληλέγγυα συναισθήματα.
Είναι μια ευκαιρία να σκεφθούμε όσα περάσαμε και βιώσαμε και να ξεπεράσουμε εμπόδια και καταστάσεις που οι διαδοχικές κρίσεις μας έκαναν να δυσανασχετούμε, να απογοητευόμαστε να αναζητούμε εναγωνίως λύση για τα αδιέξοδά μας.
Όμως η Γέννηση του Χριστού σαλπίζει για άλλη μια φορά την χαρά και πρεσβεύει την ειρηνική συνύπαρξή μας… Είναι το μέγιστο μήνυμα της Γιορτής που μετατρέπει την περίσκεψη σε αισιοδοξία που αντικαθιστά την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση με νότα ελπίδας για την επόμενη κίνησή μας.
Και επειδή αντέξαμε πολλά με όσο πόνο ψυχής και αν είχαμε, τα Χριστούγεννα μας καλούν για τη νέα αρχή. Το ξεκίνημα για μια πορεία δημιουργικότητας, σύγκλισης ηρεμίας και εμπιστοσύνης σε όσους ως μπροστάρηδες ανέλαβαν το καλύτερο αύριο με συνέπεια σύνεση και προκοπή !
Χρόνια Πολλά
Καλές Γιορτές

 

 

Γαβράς Χρήστος: Ευχές για τα Χριστούγεννα 

 

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Νίκο Καλάκο

Η Γέννηση του Θεανθρώπου έχει ταυτιστεί με τη γέννηση της Ελπίδας, της Ανθρωπιάς και της Αλληλεγγύης. Εύχομαι σε όλες και όλους τους Ηλείους συμπολίτες μου να έχουν υγεία, σωματική και πνευματική ευεξία, ψυχική ηρεμία, και να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και το 2023 να αποτελέσει για την πατρίδα μας έτος συνέχισης της πορείας προόδου και ευμεηρίας!

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

 

Ευχές Λευτέρη Βαρουξή: “Η σκέψη μας στον συνάνθρωπο”

Πλησιάζοντας στο τέλος μιας από τις πιο δύσκολες χρονιές που έχουμε βιώσει, τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο, οι Χριστουγεννιάτικες ευχές όλων μας μόνο εθιμοτυπικές δεν μπορεί να είναι.
Ζώντας σε μια κοινωνία που διαρκώς αλλάζει, όπου το απρόβλεπτο τείνει να γίνει καθημερινότητα, οι ευχές μου εκφράζουν την ειλικρινή μου επιθυμία να μετουσιωθούν σε πράξεις και σε έργα, να γίνουν πραγματικότητα.
Τις ημέρες αυτές η σκέψη όλων μας στρέφεται στον συνάνθρωπο.
Σε όποιον βρίσκεται σε ανάγκη.
Στον διπλανό μας, τον γείτονα, τον φίλο, τον συνεργάτη που χρειάζεται την προσοχή, την αγάπη και την φροντίδα μας.
Όσο ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής μας.
Ας προσπαθήσουμε το μήνυμα και το πνεύμα των Χριστουγέννων να μείνει ζωντανό σε όλη την διάρκεια του έτους.
Εύχομαι λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους υγεία, ευημερία, ειρήνη.
Να μας δώσουν αισιοδοξία και ελπίδα και να μας γεμίσουν δύναμη για να πάμε μπροστά με σταθερό βηματισμό.
Χρόνια Πολλά!
Καλά Χριστούγεννα!
Λευτέρης Βαρουξής
Πολιτικό Στέλεχος, Νέα Δημοκρατία

 

Μήνυμα Χριστουγέννων απ’ο την  Υποψήφια Βουλευτή Ηλείας της ΝΔ Αννα-Μαρία Βλαγκούλη

Να δεχθούμε πανέτοιμοι τα δώρα της αγάπης του Θεού!
Η Μεγάλη Γιορτή των Χριστουγέννων μας δίνει την ευκαιρία να
επιλέξουμε παραμέτρους της ζωής που μας βοηθούν και λυτρώνουν
τη ψυχή μας μετά από πολλές κρίσιμες φάσεις που περάσαμε τα
προηγούμενα χρόνια με πανδημία και οικονομική ύφεση…
Να είμαστε και πάλι έτοιμοι να δεχθούμε τα δώρα της αγάπης του
Θεού ατενίζοντας το μέλλον μας με το ελπιδοφόρο μήνυμα της
Γέννησής του.
Έτοιμοι να ανατρέψουμε το συναίσθημα της θλίψης που μας έφεραν
οι δυσκολίες της ζωής στη χρονιά την οποία σιγά- σιγά αποχαιρετάμε,
και να μετατρέψουμε σε χαρά και ακλόνητη πίστη, εύχομαι για την
καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά πάνω από όλα υγεία σε όλους
τους τομείς της ζωής, προσωπική ψυχική δύναμη και οικογενειακή
ευτυχία.

Χρόνια πολλά!

 

Ευχές από το Εργατικό Κέντρο Πύργου 
Υπονομεύοντας το μέλλον της χώρας επιστρέφουμε στο παρελθόν.
Ανεργία,φτωχοποίηση βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών εργαζομένων και συνταξιούχων, δεσμεύουν τα όνειρα των νέων καθηλώνοντας τους σε μία πάγια κατάσταση δίχος όνειρα για το μέλλον.
 Πόλεμος σε δυτικές χώρες, πολιτικοί χωρίς πολιτικές.
 Το Εργατικό Κέντρο Πύργου εύχεται τ όλα τα παραπάνω που μας δυσκολεύουν την καθημερινότητα, με τη γέννηση του Θεανθρώπου να δοθεί φώς Ειρήνης,αγάπης,ευημερίας, ανάπτυξης.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά 
Καλά Χριστούγεννα
Υγεία σε όλες τις οικογένειες
Για το Εργατικό Κέντρο
Το Δ.Σ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα