04/01/202321:19

ΣΦΙΝΑ: «Καλή χρονιά με δώρα Ελπίδας από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Καλή χρονιά με δώρα Ελπίδας από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας»

Τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες και το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, σας εύχονται Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και δημιουργικό το 2023. Ο Σ.ΦΙ.Ν.Α. συνεχίζει την προσφορά και την ενεργό υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων των ανθρώπων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, του κόσμου που βρίσκει την απαραίτητη βοήθεια στο ιστορικό νοσοκομείο της Βόρειας Ηλείας και των εργαζομένων.

Στα πλαίσια της βοήθειας σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε καν τα βασικά αγαθά, ο Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Ν.Α. Ανδρέας Παπαδάκος και το Δ.Σ. μοίρασε σακούλες με είδη διατροφής τις Άγιες μέρες που μας πέρασαν. Είναι “βασική μας επιδίωξη η βοήθεια στις οικογένειες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα”.

Επίσης τοποθετείται ο νέος καρδιολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για να υποστηριχθεί η λειτουργία των Ιατρείων, των χειρουργείων και των επειγόντων περιστατικών. Ακόμα συμφωνήθηκε και υλοποιήθηκε η αποδοχή δωρεάς ειδικών συστημάτων ασφάλειας UPS και άλλων υποστηρικτικών υλικών προς το Νοσοκομείο Πύργου. Μ’ αυτόν τον τρόπο η συνεργασία και η αμοιβαία υποστήριξη, θα είναι οι προϋποθέσεις να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα των Νοσοκομείων του Νομού Ηλείας.

ΔΣ ΣΦΙΝΑ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα